O platformă sigură și acreditată, așa cum este Magnumbet are în ofertă Magic Keno. Este un joc care poate fi foarte repetitiv, dar același lucru se poate spune despre orice joc bazat pe loto.

Magie virtuală la Magnumbet.Foto: Magnumbet

Natura repetitivă a acestor jocuri este inevitabilă, iar plăcerea vine doar din urmărirea sumelor uriașe care pot fi câștigate. Deși în cea mai mare parte populară pe piața asiatică, jucătorii europeni încep încet să se apuce de keno. Există, de asemenea, o mare diasporă asiatică care este dornică să joace jocul în cazinourile online din întreaga lume.

După descărcarea jocului Magic Keno, utilizatorul va vedea un câmp împărțit în 80 de celule numerotate. După cum s-a menționat deja, un jucător poate alege între 1 și 10 dintre ele. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să faceți clic pe celule direct pe tabla de joc. Înainte de începerea jocului, trebuie să determinați valoarea unității monetare a jocului. Pentru aceasta, utilizați meniul care este situat în partea din stânga jos a interfeței. Cu aceasta, puteți seta valoarea de la 0.2 la 5 credite.

În partea dreaptă a ecranului, puteți vedea tabela de plăți. Aceasta indică suma finală a câștigurilor în monedele virtuale. Coeficienții de plată sunt după cum urmează:

2 numere – 0,5

3 numere – 1

4 numere – 2

5 numere – 4

6 numere – 10

7 numere – 100

8 numere – 300

9 numere – 2.000

10 numere – 20.000

Procesul de joc

Există o selecție automată de 10 numere în joc. Pentru a o folosi, trebuie să apăsați butonul Autopick. De asemenea, există tasta Clear de pe panoul de control, care vă permite să resetați numerele selectate și să alegeți altele noi.

Butonul Play începe runda. La început sunt alese trei numere norocoase. Apoi se determină 20 de numere. Jucătorul câștigă dacă cel puțin 2 numere norocoase coincid cu cele selectate. Controlul jocului vă permite să activați 5 sau 10 runde automate.

Numerele selectate care corespund numerelor câștigătoare sunt evidențiate. Funcția Lucky Numbers este activă numai când jucătorul a ales 10 numere. Aceste numere sunt selectate la începutul extragerii și cresc în mod semnificativ șansele jucătorului de a câștiga.

Desigur, pentru a crește șansele de a câștiga jackpot-ul în timpul jocului Magic Keno, este recomandabil să activați toate cele 10 numere. Nu numai că va crește probabilitatea de a câștiga, ci și va activa caracteristica Lucky Numbers. În general, toate strategiile create pentru keno merg în acest joc.

Poate fi alegerea numerelor care nu s-au generat încă, pariul pe evenimentul invers și alte strategii. Fiecare strategie poate fi încercată într-un mod demonstrativ fără riscuri financiare.

Keno este un joc simplu, dar poate fi și unul magic. Formatul acestor jocuri nu se schimbă niciodată cu adevărat, dar se schimbă numărul de moduri în care să le prezinte. Cu jocurile bazate pe loterie, fie ele keno sau bingo, un fel de temă ajută la atenuarea monotoniei care altfel poate fi o parte inevitabilă a unor astfel de jocuri repetitive.

Jocul se desfășoară într-o tablă pătrată simplă, una care va lăsa spațiu negru pe ambele părți dacă joci pe desktop. Merită remarcat faptul că Magic Keno este compatibil cu dispozitivele mobile, așa că este potrivit pentru jocuri pe dispozitive iPhone și Android. Deși proiectat curat, cu o schemă de culori care poate fi cel mai bine descrisă ca „sci-fi” sau eventual futuristă, există multe de luat cu Magic Keno. Atât de multe casete, atât de multe setări și atât de multe numere. Dacă ați jucat keno înainte, totul va fi o a doua natură, dar nou-veniții pot fi inițial confuzi.

Elementul magic al acestui joc vine sub forma numerelor norocoase care sunt afișate în partea din stânga sus a ecranului. Acestea sunt cele trei pe care vrei să le găsești. Înainte de a începe să jucați, va trebui să setați valoarea monedei. Există o cantitate surprinzătoare de flexibilitate aici; poți juca Magic Keno ca joc cu limită inferioară, pariând doar 0,1 per rotire sau îl poți juca ca joc cu limită mare cu 300 de monede odată. Există o opțiune de pariu automat care poate fi activată dacă doriți, care va juca până la cinci jocuri consecutive în numele dvs.

Este ușor să determinați tipul de premii care sunt în joc în acest joc, deoarece tabela de plăți se află direct în dreapta tablei. Desigur, valoarea premiilor este proporțională cu nivelul de pariu pe care îl setați. Dacă aveți suficientă culoare pentru a juca cu setul maxim de pariuri, premiul cu cea mai mică valoare este de 150 de credite pentru 2 numere, care crește la 300 pentru 3 și 600 pentru 4. Depășiți 4 numere și veți fi pe cale de a acumula mii. , sau poate chiar milioane. 9 numere valorează 600.000, iar 10 valorează 6.000.000.

Magic Keno nu are multe altele în ceea ce privește controalele de joc; tot ce aveți este capacitatea de a modifica setările audio, folosind glisoare pentru a regla muzica și efectele sonore. Deși sunetul nu este nimic special, bipurile și șuiturile sunt în concordanță cu restul jocului cel puțin. La începutul fiecărui joc, trebuie să selectați 10 numere de pe tablă. Acestea vor fi cele 10 după care se va decide soarta ta. Dacă nu doriți să fiți nevoit să faceți clic manual în fiecare dintre ele, puteți, în schimb, să apăsați Selectare automată, care va face onoare pentru dvs.

Nu-ți plac cele 10 care au fost selectate pentru tine? Apăsați Ștergeți și începeți totul din nou. Când apăsați butonul de redare galben strălucitor, afișajul digital de mai sus se va schimba în „Și numărul câștigător este...”. Așteptați un moment până când cele 10 numere sunt tăiate și apoi veți afla dacă ați câștigat sau ați pierdut. Potriviți unul sau mai multe numere norocoase pentru a câștiga. Noi numere norocoase sunt produse la începutul fiecărui joc. Banii mari care pot fi câștigați din acest joc de cazinou online vin odată ce alegeți 10 numere.

Magic Keno de la Pariplay este un joc bine conceput, unul care se joacă fără probleme pe o gamă largă de dispozitive. Keno nu este cel mai complex dintre jocuri și, după ce l-ai jucat de câteva ori, vei ști ce să faci și ce fel de câștiguri pot fi obținute prin potrivirea unuia dintre acele numere norocoase râvnite.