Dustin Poirier i-a administrat lui Conor McGregor prima înfrângere prin KO din carieră, iar irlandezul a surprins asistența în momentul în care a venit la conferința de presă.

Conor McGregor invins prin KOFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Făcut KO de adversar, McGregor a apărut la întâlnirea cu presa în cârje, acesta având serioase probleme în a se deplasa.

UFC (Ultimate Fighting Championship - arte marțiale mixte).

UFC, cea mare organizație MMA (arte marțiale mixte) din lume, găzduiește cei mai mulți luptători de top din acest sport. Alături de Jon Jones, unii dintre cei mai cunoscuți luptători care activează sau au activat în UFC sunt Conor McGregor, Brock Lesnar, Anderson Silva, Georges St-Pierre, Randy Couture, Tito Ortiz sau Ronda Rousey.

Ce a spus irlandezul

"Piciorul e complet , e compromis. Nu am reușit să ajustez loviturile. Felicitări lui Dustin, mă bucur pentru el, dar și pentru mine, deoarece am avut șansa să lupt în aceste vremuri.

E greu de digerat, nici nu-mi dau seama dacă sunt atât de supărat. Nu știu ce să zic. Voi avea o abordare diferită la al treilea duel cu Dustin.

Nu e de glumă cu loviturile acestea. Lovitura aceea joasă la gambă... n-am mai trecut prin așa ceva", a spus McGregor, la conferința de presă de după lupta cu Poirier, citat de Digisport.

La duelul din 2014, Dustin Poirier este învins categoric încă din prima rundă: McGregor l-a făcut KO.

Conform declarațiilor ambilor, este tot mai evident că va exista și un al treilea meci între cei doi luptători.

VIDEO UFC: Conor McGregor, făcut KO de Dustin Poirier - Irlandezul a încheiat meciul la podea, sângerând