Conor McGregor (32 de ani) a suferit prima înfrângere din carieră prin KO, irlandezul pierzând main event-ul galei UFC 257. Cel care l-a pus la pământ pe McGregor a fost americanul Dustin Poirier (32 de ani).

Conor McGregor, făcut KO de Dustin PoirierFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Poirier a reușit KO-ul în repriza a doua a evenimentului găzduit de Abu Dhabi.

După o serie excelentă de lovituri cu brațele, Dustin l-a trimis la podea pe Conor cu un croșeu care și-a găsit ținta și care l-a lovit din plin pe irlandez.

UFC (Ultimate Fighting Championship - arte marțiale mixte).

UFC, cea mare organizație MMA (arte marțiale mixte) din lume, găzduiește cei mai mulți luptători de top din acest sport. Alături de Jon Jones, unii dintre cei mai cunoscuți luptători care activează sau au activat în UFC sunt Conor McGregor, Brock Lesnar, Anderson Silva, Georges St-Pierre, Randy Couture, Tito Ortiz sau Ronda Rousey.

De știut:

  • A fost primul meci jucat de McGregor în UFC după o pauză de un an de zile. De asemenea, este primul KO suferit de irlandez în carieră.
  • "Sunt fericit, dar nu sunt surprins de acest succes. Acum scorul e 1-1 (n.r. în meciurile directe), așa că poate mai luptăm încă o dată. Planul a fost să fiu tehnic și să am o selecție bună a loviturilor" - Dustin Poirier.