CSA Steaua a obținut, sâmbătă, medaliile de bronz la Cupa Europei la spadă feminin. Echipa pregătită de Cornel Milan a avut o evoluție excelentă și a reușit să termine competiția pe treapta a treia a podiumului, după ce dispus în finala mică de AFC Aeronautica (Italia), scor 43-39, la competiția găzduită de Marcianise – o provincie de lângă Caserta (zona Napoli), se arată pe site-ul csasteaua.

Echipa de spada CSA SteauaFoto: csasteaua.ro

Întrecerea, care este echivalentul Ligii Campionilor la fotbal sau la handbal, a reunit la start echipe campioane naționale din cele mai puternice țări la spadă feminin. La fel ca și în ultimii unsprezece ani, România a fost reprezentată la concursul din Italia de echipa CSA Steaua București.

Formația roș-albastră a fost alcătuită din: Ana Maria Brânză, Alexandra Predescu, Greta Vereș și Raluca Sbârcia. Antrenor: Cornel Milan.

Rezultatele CSA Steaua de la Marcianise au fost: grupă – 45-19 cu Plymouth FC (Anglia) și 45-27 cu SG Caserta (Italia); tabloul de 8 – 45-25 cu Club Esgrima Lazaro Cardenas (Spania); semifinale – 23-39 cu Fiamme Oro (Italia); finala mică – 43-39 cu AFC Aeronautica (Italia).

În 2018, CSA Steaua s-a clasat pe locul 5, dar în ultimii unsprezece ani a câștigat Cupa Europei de patru ori: 2008, 2011, 2012 și 2016.