Pugilistul Floyd Mayweather a declarat ca meciul cu irlandezul Conor McGregor a fost ultimul al carierei sale, el afirmand ca a ales "partenerul potrivit pentru ultimul dans".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Conor este un adversar foarte dificil, am oferit fanilor ce voiau sa vada. Este mult mai bun decat credeam, a folosit diverse unghiuri. Dar eu am fost mai bun. Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans, aceasta a fost ultima mea lupta", a declarat Mayweather.

Conor McGregor a spus, imediat dupa meci, ca nu stie daca va mai boxa vreodata: "Am crezut ca sunt aproape...devin neglijent cand sunt obosit. Floyd a meritat sa castige. Nu stiu daca voi boxa din nou".

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a invins pe irlandezul Connor McGregor prin KO tehnic, in meciul disputat la T-Mobile Arena din Las Vegas, la categoria semimijlocie, versiunea WBC. Mayweather s-a impus in runda a zecea, dupa arbitrul a decis incheierea meciului, deoarece irlandezul incasase mai multe lovituri.

McGregor, in varsta de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). McGregor a inregistrat in confruntarile de arte martiale mixte 21 de victorii si trei infrangeri. Cu Mayweather, irlandezul a disputat primul meci de box profesionist din cariera. Floyd Mayweather, in varsta de 40 de ani, nu mai boxase din septembrie 2015. El are acum in palmares 50 de victorii in tot atatea meciuri disputate, egaland recordul legendarului Rocky Marciano.