Extremă stânga la campioana CSM București, Jennifer Gutierrez, 29 de ani, prefațează duelul cu Metz din „sferturile” Ligii Campionilor și vorbește pe larg despre începuturile ei în handbal, adaptarea în România, momentul de vârf al carierei și interesele pe care le are dincolo de sport.

Jennifer GutierrezFoto: GSP.ro

A fost una dintre cele mai bune jucătoare ale campioanei CSM în „dubla” cu Krim Ljubljana din play-off-ul pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, înscriind 4 goluri în meciul tur și 6 în retur. O răsplată bine meritată pentru suferința prin care trecuse, cele câteva luni de absență cauzate de accidentarea la cot pe care a suferit-o în noiembrie 2023, în primele minute ale meciului din deplasare cu Debrecen.

„Practic, abia începuse meciul, a fost o aruncare la poartă, am avut o căzătură urâtă și în acel moment am simțit cum cotul iese de la locul lui. Era chiar înainte de Campionatul Mondial, așa că a fost destul de dur.

Am rămas pozitivă până când mi-au comunicat rezultatele, speram că este ceva ușor, ca să nu trebuiască să ajung la cuțit”, a rememorat Jennifer Gutierrez, 29 de ani, extrema stânga a campioanei, momentele fatidice.

Citește integral pe GSP.ro