Meciul dintre Dinamo și Poli Iași, scor 1-0, va rămâne în amintirea microbiștilor pentru accidentarea gravă a lui Luca Mihai, după un fault comis de Josue Homawoo, care a primit doar cartonașul galben.

Ovidiu HateganFoto: Marcio Machado / Zuma Press / Profimedia

>> Președintele CCA, verdict în cazul accidentării grave a lui Luca Mihai - Sancțiunea ce trebuia aplicată

Arbitrul Ovidiu Hațegan și-a recunoscut greșeala – Homawoo trebuia eliminat

Mijlocașul în vârstă de 20 de ani al celor de la Poli Iași a rămas nemișcat pe gazon și a fost scos de pe teren cu ambulanța. Medicii i-au imobilizat gâtul și i-au pus mască de oxigen.

Concret, Luca Mihai a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă.

După numeroase reacții venite din lumea fotbalului, care consideră că fotbalistul celor de la Dinamo trebuia eliminat, a venit rândul lui Ovidiu Hațegan să ofere un punct de vedere.

Arbitrul meciului recunoaște gravitatea incidentului și regretă că nu l-a eliminat pe Homawoo.

„Din păcate, n-am perceput pe moment gravitatea impactului. Am văzut doar doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că dinamovistul a vrut să joace mingea.

Când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greșit, trebuia să folosesc cartonașul roșu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică” – a declarat arbitrul Ovidiu Hațegan pentru GSP.

Luca Mihai a rămas internat în spital unde este în continuare monitorizat.

>> FRF, gest neașteptat după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai în meciul dintre Dinamo și Poli Iași