În studioul GSP, prezent pentru o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, fostul jucător de tenis Ion Țiriac (84 de ani) a comentat situația Simonei Halep, care abia revine în circuit, după ce TAS i-a scurtat perioada de suspendare la 9 luni.

Ion Tiriac si Simona HalepFoto: Juergen Hasenkopf / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ion Țiriac este unul dintre sfătuitorii Simonei Halep, dar miliardarul a dezvăluit în cadrul emisiunii că nu e de acord cu o decizie a jucătoarei noastre. Halep (32 de ani) a intentat în urmă cu câteva săptămâni un proces în care solicită daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, compania canadiană care a realizat suplimentul nutritiv contaminat.

„Să vedem ce se întâmplă în viitor cu procesul intentat companiei producătoare. Ce va face Halep și cine o va sfătui din punct de vedere legal... La fel, ce se întâmplă cu echipa ei, cu fabricantul produsului (n.r. de la care Simona a cerut 10 milioane de dolari).

L-a dat în judecată pe fabricant în Statele Unite, nu în România sau la Cioflingeni sau în Congo. Trebuia să-l dea pentru 100-200 de milioane, nu pentru zece milioane. Mizilic așa, zece milioane?!”, a spus omul de afaceri.

Citește mai mult pe gsp.ro