​Jan-Lennard Struff și Alejandro Davidovich Fokina au fost eliminați încă din primul tur al turneului ATP de la Doha, fiind învinși de Christopher O'Connell, respectiv Jakub Mensik.

Alejandro Davidovich Fokina Foto: NSJ Sports / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> TAS, prima reacție după audierile Simonei Halep

>> Adversara Soranei Cîrstea din optimile WTA Dubai - A produs surpriza turneului

Jan-Lennard Struff și Alejandro Davidovich Fokina, învinși în primul tur la ATP Doha

Jan-Lennard Struff (25 ATP) a fost învins în primul tur al turneului ATP de la Doha. Favorit numărul șase, acesta a pierdut în două seturi disputa cu australianul Christopher O'Connell (65 ATP), scor 6-4, 6-4, în urma unui meci ce a durat o oră și 33 de minute.

Tot marți, Alejandro Davidovich Fokina (24 ATP) a fost eliminat și el în runda inaugurală la Doha, fiind învins surpinzător de Jakub Mensik (116 ATP).

Sportivul din Cehia a avut nevoie de o oră și 34 de minute pentru a pune punct disputei, scor 7-6(3), 6-4.

În turul doi, Christopher O'Connell îl va întâlni pe Emil Ruusuvuori (43 ATP), în timp ce Jakub Mensik se va duela pentru un loc în sferturi cu câștigătorul meciului dintre Alexandre Muller (75 ATP) și Andy Murray (50 ATP).

Qatar Open este un turneu din categoria ATP 250 și se desfășoară în perioada 19-24 februarie. Se joacă pe suprafață hard și este dotat cu premii totale în valoare de 1.395.875 $. Campionul en-titre este Daniil Medvedev.

>> Clasamentul WTA: Sorana Cîrstea, la un pas de cea mai bună clasare din carieră

>> TAS, prima reacție după audierile Simonei Halep

>> Finalul unei ere - Zi istorică în clasamentul ATP

>> WTA Dubai: Monica Niculescu, înfrângere în primul tur la dublu