O fază rară a avut loc la meciul dintre Karen Khachanov (favorit 15) și Aleksandar Kovacevic (101 ATP) din turul al doilea de la Australian Open 2024. Unul dintre copiii de mingi a intervenit în desfășurarea unui raliu, a prins mingea, iar singura soluție conform regulamentului era rejucarea punctului.

Copilul de mingi intervine in meciFoto: Captura video

>> VIDEO Și-a învins idolul în doar 54 de minute - Surpriza zilei la Australian Open 2024

În setul al doilea, la scorul de 2-1 pentru Karen și avantaj pentru Kovacevic pe serviciul adversarului, unul dintre copiii de mingi a greșit.

După serviciul puternic al lui Khachanov, Kovacevic a returnat cu dificultate, iar mingea se îndrepta către culoarul de dublu, adică în aut.

Nu a fost însă lăsată de copilul de mingi să atingă pământul, iar conform regulamentului punctul trebuia rejucat.

Lucru care a și fost anunțat de Raluca Andrei, arbitrul de scaun fiind din România.

Cu toate că rusul a comentat în momentul în care a auzit decizia de rejucare a punctului, conform regulamentului nu era nimic de făcut în acest caz.

A intervenit însă fair-play americanul Kovacevic, cel care i-a acordat punctul adversarului, iar astfel partida a putut continua fără alte vociferări din partea lui Khachanov.

Karen Khachanov a avut câștig de cauză, scor 6-4, 6-3, 4-6, 6-3, și s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open 2024. Meciul a durat două ore și 32 de minute.

Momentul în care copilul de mingi intervine greșit

Sursa video: Eurosport

>> VIDEO Victorie clară pentru unul dintre marii rivali ai lui Novak Djokovic de la Australian Open 2024