Novak Djokovic a obținut calificarea în sferturile turneului ATP de la Paris, după ce l-a învins în trei seturi pe Tallon Griekspoor, scor 4-6, 7-6(2), 6-4.

Novak DjokovicFoto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Novak Djokovic, meci greu cu Tallon Griekspoor în optimi la ATP Paris

Novak Djokovic și-a adjudecat calificarea în sferturile Mastersului de la Paris.

Liderul mondial a avut parte de un meci greu împotriva lui Tallon Griekspoor, dar sârbul a reușit în cele din urmă să se impună, după două ore și 57 de minute de joc.

Sportivul clasat pe locul 23 în ierarhia ATP a câștigat primul set cu scorul de 6-4, însă Nole a revenit în actul secund și a trimis meciul în decisiv, după ce s-a impus la tie break.

În setul al treilea, Djokovic a condus cu 4-2, dar adversarul său a revenit și a egalat la 4. În următorul game, liderul ATP a reușit să facă break, iar imediat după, sârbul și-a câștigat serviciul și, implicit, locul în sferturile turneului de la Paris.

Pentru Djokovic, urmează duel în sferturi împotriva câștigătorului dintre Daniel Altmaier (54 ATP) și Holger Rune (7 ATP).

Rolex Paris Masters are loc în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie, pe hard indoor. Are premii totale în valoare de €5.779.335, iar campionul en-titre este Holger Rune (2022). Competiția de la „Accor Arena” din Bercy face parte din categoria ATP Masters 1000.

>> Bianca Andreescu și relația cu România - Poveste de viață cu sarmale, gogoși și apropierea de bunica