Turneul Campioanelor 2023 și-a stabilit cele două grupe în urma tragerii la sorți. Competiția de la Cancun (se va juca pe hard indoor) are premii totale în valoare de 9 milioane de dolari, iar principala favorită este Aryna Sabalenka, lidera WTA.

Aryna SabalenkaFoto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Aryna Sabalenka, în grupă cu Rybakina, Pegula și Sakkari

În Grupa Balacar principala favorită este Aryna Sabalenka, lidera WTA. Sportiva din Belarus se va duela cu Elena Rybakina, Jessica Pegula și Maria Sakkari pentru cele două locuri care vor duce în semifinale.

Grupa Bacalar

1 Aryna Sabalenka

4 Elena Rybakina

5 Jessica Pegula

8 Maria Sakkari

Iga Swiatek, în grupă cu Gauff, Jabeur și Vondrousova

În Grupa Chetumal cap de serie numărul unu este Iga Swiatek. Poloneza va avea meciuri cu Coco Gauff, Ons Jabeur și Marketa Vondrousova.

Grupa Chetumal

2 Iga Swiatek

3 Coco Gauff

6 Ons Jabeur

7 Marketa Vondrousova

Turneul Campioanelor 2023 are loc în perioada 29 octombrie - 5 noiembrie, pe hard, la Cancun, Mexic. Are premii totale în valoare de $9.000.000, la start se află cele mai bune opt jucătoare ale sezonului, iar campioana en-titre este Caroline Garcia (nu s-a calificat la ediția din acest an).

Principala favorită este Aryna Sabalenka, iar pe lista favoritelor urmează Iga Swiatek (2), Coco Gauff (3), Elena Rybakina (4), Jessica Pegula (5), Ons Jabeur (6), Marketa Vondrousova (7) și Maria Sakkari (8: a înlocuit-o pe accidentata Karolina Muchova).