Sorana Cîrstea debutează marți la turneul de la Ningbo (China), iar sportiva noastră s-a îmbrăcat într-o ținută specială pentru petrecerea de deschidere a competiției de categorie „WTA 250”.

Sorana CirsteaFoto: Charles Krupa / AP / Profimedia

Sorana Cîrstea, în ţinută tradiţională chineză la WTA Ningbo

Ons Jabeur, Petra Kvitova și Sorana Cîrstea (primele trei favorite de la Ningbo) au purtat ţinute tradiționale hanfu.

Aflată pe locul 26 în clasamentul WTA, Cîrstea este a treia favorită la Ningbo și o va întâlni în runda inaugurală pe americanca Claire Liu (83 WTA).

Meciul va fi primul de pe Terenul Central și va avea loc marți, de la ora 10:00 (ora României).

Sorana Cîrstea, atacată de americani după ce a vorbit despre aroganța Serenei Williams

Sorana Cîrstea i-a luat apărarea Simonei Halep, după mesajul misterios transmis de Serena Williams în scandalul de dopaj al dublei câștigătoare de Grand Slam, iar un jurnalist american a intervenit.

Matt Dowell, jurnalist Fox News, consideră că Sorana nu are dreptul să vorbească despre „aroganța” Serenei, având în vedere faptul că românca „a câștigat doar șapte gameuri” în cele trei întâlniri cu americanca.

​„Mie mi se pare ciudat că oamenii au fost mai revoltați de postarea Serenei decât de suspendarea Simonei Halep pentru dopaj, mai ales după toate informațiile publicate săptămâna trecută.

De asemenea, Cîrstea are tupeu să spună asta despre Serena când a câștigat în total 7 gameuri în 3 meciuri împotriva ei” - jurnalistul Matt Dowell pe Twitter.