Organizatorii de la US Open au anunțat programul zilei de joi, 31 august, una în care Patricia Țig și Jessica Pegula se vor duela pe Arthur Ashe Arena, cea mai mare arenă din complexul de la Flushing Meadows.

Patricia TigFoto: Juergen Hasenkopf / imago sportfotodienst / Profimedia

>> Sorana Cîrstea, duel cu una dintre marile favorite în turul trei la US Open

Patricia Țig vs Jessica Pegula, în sesiunea de seară de pe Arthur Ashe Arena

Aflată pe locul 700 în ierarhia WTA, Țig a apelat la regula clasamentului protejat pentru a participa la US Open 2023, iar în runda inaugurală a învins-o pe canadianca Rebecca Marino, scor 7-6(6), 7-6(1).

Patricia o va întâlni în turul al doilea pe Jessica Pegula, cea mai bună jucătoare din SUA (locul 3 mondial), iar americanii au programat partida pe faimoasa arenă Arthur Ashe.

În sesiunea de zi vor avea loc meciurile Andy Murray - Grigor Dimitrov și Madison Keys - Yanina Wickmayer, iar în sesiunea de seară se vor juca partidele Carlos Alcaraz - Lloyd Harris și Patricia Țig - Jessica Pegula.

Astfel, meciul dintre Țig și Pegula ar putea începe undeva în jurul orei 04:00 (ora României). Meciul va fi în direct pe Eurosport.

De știut:

  • Prin calificarea în turul al doilea, Țig și-a asigurat 70 puncte în ierarhia mondială și un cec în valoare de 123.000 de dolari. Românca se află pe locul 448 în clasamentul WTA Live.
  • Patricia a mai ajuns în turul doi la Flushing Meadows la ediția din 2020.
  • România mai este reprezentată de Sorana Cîrstea (turul al doilea, duel cu Elena Rybakina, a patra favorită).

US Open 2023 are loc în perioada 28 august - 10 septembrie, iar cele mai importante meciuri de la Flushing Meadows vor fi zi de zi pe HotNews.ro. Campionii en-titre sunt Carlos Alcaraz și Iga Swiatek.