​US Open 2023 începe luni, iar mai multe meciuri tari vor avea loc încă din runda inaugurală. Conform AI (inteligența artificială) a celor de la IBM, pe tabloul feminin de simplu vom avea parte de o câștigătoare surprinzătoare.

US Open 2023Foto: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

>> Începe US Open 2023 - Cele mai tari meciuri din turul întâi și cine transmite Grand Slamul

Coco Gauff va câștiga US Open 2023, spune Inteligența Artificială

„IBM AI Draw Analysis” este de părere că cele mai mari șanse de a câștiga US Open la are Coco Gauff.

Inteligența artificială o dă a doua favorită pe Ons Jabeur (triplă finalistă de Grand Slam - a jucat ultimul act de la ediția trecută a US Open), în timp ce Iga Swiatek este doar a treia pe lista inteligenței artificiale.

Lista favoritelor este completată de Jessica Pegula și Elena Rybakina (campioană la Wimbledon în 2022).

O alta surpriză este absența din primele cinci favorite a jucătoarei Aryna Sabalenka (cap de serie doi și campioana de la Australian Open 2023).

De știut:

  • US Open 2023 va putea fi urmărit în direct pe canalele Eurosport, iar cele mai importante evenimente ale zilei vor fi în timp real pe HotNews.ro.
  • Ultimul Grand Slam al sezonului are loc în perioada 28 august - 10 septembrie, în complexul de la Flushing Meadows, New York.
  • US Open 2023 are premii record în valoare de $65 de milioane.
  • Campionii en-titre sunt Carlos Alcaraz și Iga Swiatek.

>> US Open 2023: Adversarele româncelor în primul tur pe tabloul principal

US Open 2023 are loc în perioada 28 august - 10 septembrie, iar cele mai importante meciuri de la Flushing Meadows vor fi zi de zi pe HotNews.ro. Campionii en-titre sunt Carlos Alcaraz și Iga Swiatek.