Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa formează cuplul momentului în tenis, dar sportiva din Spania pare că nu se înțelege prea bine cu Apostolos, tatăl și antrenorul jucătorului grec.

Paula Badosa si Apostolos, tatal lui Stefanos TsitsipasFoto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Paula Badosa și Apostolos Tsitsipas, imaginile momentului la Wimbledon

În timpul meciului dintre Tsitsipas și Murray, Paula a stat în lojă lângă „socrul” Apostolos și „cumnatul” Petros.

La un moment dat, tatăl lui Stefanos s-a uitat spre iberică și pare că i-a arătat ceva. După ce acesta s-a întors cu fața spre teren, Paula i-a aruncat o privire ucigătoare.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară: „Îl cunoaște pe Stefanos de două minute și deja are de-a face cu tatăl lui” / „Pare că se înțeleg foarte bine” / „Paula e deja la cuțite cu scorii ei”.

Partida dintre Stefanos și Andy a fost întreruptă joi din cauza întunericului și se va relua vineri, de la scorul de (3)6-7, 7-6(2), 6-4 pentru scoțian.

Paula Badosa, eliminată în turul doi de la Wimbledon 2023

Paula Badosa s-a oprit în turul al doilea la Wimbledon, iberica alegând să se retragă în timpul meciului cu Marta Kostyuk (36 WTA).

Fostă ocupantă a locului 2 WTA (în aprilie 2022) a acuzat probleme la spate și a abandonat la scorul de 6-2, 1-0 pentru ucraineancă.

Tsitsipas și Badosa trebuiau să joace împreună la dublu mixt. Rămâne de văzut dacă iberica se va recupera la timp pentru meciul din primul tur (vs Austin Krajicek și Jessica Pegula, principalii favoriți).