Ashleigh Barty, fosta lideră a clasamentului WTA (care a uimit întreaga lume a tenisului când s-a retras la doar 25 de ani), a născut și a postat marți o primă imagine pe Instagram.

Ashleigh BartyFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Băiatul nostru frumos. Bine ai venit pe lume, Hayden!”, este mesajul postat de Garry Kissick, soțul triplei câștigătoare de Grand Slam.

Barty a primit și un mesaj din partea Wimbledon (turneu câștigat de australiancă în 2021): „Viitor campion la Wimbledon? Felicitări”.

Ashleigh a ocupat prima poziție în clasamentul WTA timp de 121 de săptămâni. A adunat aproape 24 de milioane de dolari din premiile din tenis și a câștigat 15 turnee (inclusiv Turneul Campioanelor 2019, Roland Garros 2019, Wimbledon 2021 și Australian Open 2022).

Ashleigh Barty s-a măritat anul trecut cu Garry Kissick

Vedeta australiană și-a întâlnit soțul la Brooklands Golf Club (unde acesta lucra) din Queensland în 2016, în timpul unei partide de golf, iar de atunci sunt împreună.

Cunoscută pentru faptul că este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și relațiile sale, Ashleigh Barty a vorbit despre soțul ei într-un interviu acordat revistei Vogue.

„Este extrem de răbdător cu mine, iar atunci când ne-am cunoscut nu știa prea multe despre tenis. A fost greu să îi explic cum funcționează circuitul și cât de mult trebuie să stăm despărțiți... Dar este cea mai bună persoană pe care să o ai în preajmă, în sensul că este capabil să te facă să zâmbești. Cu siguranță nu aș vrea să împart această călătorie cu nimeni altcineva” - Ashleigh Barty.