Maryna Zanevska, jucătoare de tenis născută la Odessa (Ucraina), dar care în ultimii ani a reprezentat Belgia, a început să plângă după ce o sirenă a sunat în apropierea terenului.

Maryna ZanevskaFoto: Romain Biard/Dppi / Zuma Press / Profimedia

Maryna Zanevska a început să plângă după ce a auzit o sirenă

Aflată pe locul 75 în clasamentul WTA, Zanevska a întâlnit-o pe americanca Katie Volynets în optimile turneului „WTA 125” de la Saint-Malo.

Maryna, care a afirmat că este marcată de războiul declanșat de Rusia în țara ei natală, a povestit momentele de panică pe care le-a trăit în Franța.

„Am avut sentimente foarte ciudate după ce am câştigat primul set. Nu ştiu de ce, dar pornise o sirenă. A durat poate 20 de secunde, dar mi s-a părut o veşnicie! Am început să plâng foarte tare şi nu mă mai puteam opri.

Nu am mai fost în Ucraina din 24 februarie. Nu am trăit niciodată experienţa sirenelor de acolo. Dar sunetul a declanşat ceva în mine. Inima îmi bătea foarte tare. A fost copleşitor. De obicei, când intru pe teren este locul în care uit de problemele mele. Dar aici m-a lovit rău!” - Maryna Zanevska pe Twitter.

Chiar dacă a câștigat categoric primul set, scor 6-2, Zanevska a fost afectată de acest moment și a cedat următoarele seturi cu 6-4 și 7-5.