După victoria cu Emma Răducanu (20 de ani, 72 WTA) de la Miami, Bianca Andreescu (22 de ani, locul 31 WTA) a oferit pentru Digi Sport un interviu în limba română în care a explicat cum a trăit duelul fostelor câștigătoare de la US Open, dar a vorbit și despre partida care urmează în competiția din Florida.

Bianca AndreescuFoto: Digisport.ro

Bianca Andreescu impresionează nu doar pe teren, ci și prin discursul în limba română. Într-un interviu acordat reporterului Digi Sport Gabriel Morariu, Bianca a analizat victoria cu Emma Răducanu, despre care a avut doar cuvinte de laudă.

„Cred că am jucat foarte bine. Și Emma a jucat foarte bine. Eu am fost mult mai pozitivă. Cred că asta m-a ajutat să câștig azi. Și de asemenea puterea mea”, a spus Bianca.

Chestionată în legătură cu „rivalitatea” dintre ea și Emma, ambele sportive campioane de US Open, ambele cu origini românești, Bianca a replicat:

„Eu cred că asta este foarte mișto (n.r. - râde). Și ea s-a născut în Toronto. Cred că Emma poate să revină în Top 10 și sper să mai avem astfel de meciuri.”

Citește mai departe pe Digisport.ro