Bianca Andreescu a obținut calificarea în turul doi la turneul de la Miami, după ce a trecut în trei seturi de Emma Răducanu, scor 6-3, 3-6, 6-2.

Bianca AndreescuFoto: Sean M. Haffey / Getty images / Profimedia

Emma Răducanu, eliminată din primul tur de la Miami - Bianca Andreescu o va înfrunta pe Maria Sakkari

Eliminată în optimi de la Indian Wells de lidera WTA Iga Swiatek, Emma Răducanu (72 WTA) a părăsit turneul de la Miami încă din primul tur.

Britanica a fost învinsă de Bianca Andreescu (31 WTA), la capătul unui meci ce a durat două ore și 35 de minute.

Jucătoarea din Canada a dominat autoritar primul set și a ajuns rapid la scorul de 4-1, având nevoie de 45 de minute pentru a-și adjudeca primul act cu 6-3.

În setul secund, cele două au mers cap la cap până la 3-3, după care Emma și-a făcut serviciul și a realizat și un break.

A urmat setul decisiv, iar Bianca Andreescu a jucat ceva mai agresiv. Canadianca a făcut un break la scorul de 3-2 și a reușit să câștige în cele din urmă duelul.

În următorul tur, Bianca Andreescu va da peste Maria Sakkari, ocupanta locului 10 în ierarhia WTA și favorita numărul 7 la Miami.

Miami Open are loc în perioada 21 martie - 2 aprilie, pe hard, face parte din categoria „WTA 1000” și are premii totale în valoare de $8.800.000. Pe tabloul principal se află 96 de jucătoare, iar campioana en-titre este Iga Swiatek.