Nick Kyrgios este unul dintre cei mai controversați jucători din circuitul ATP, iar australianul lansează o nouă ipoteză bizară în ceea ce privește viitorul său în tenis.

Nick KyrgiosFoto: Charles Krupa / AP / Profimedia

Nick Kyrgios ia în calcul retragerea din activitate în cazul câștigării unui turneu de Grand Slam

Aflat în prezent pe locul 22 în ierarhia ATP, Nick Kyrgios a avut un an 2022 destul de bun.

Australianul a câștigat turneul Washington Open și și-a trecut în palmares și 3 titluri de dublu, unul dintre ele fiind chiar la Australian Open.

Kyrgios a fost aproape și de primul său titlu de Grand Slam, dar acesta a pierdut în finala de la Wimbledon în fața sârbului Novak Djokovic, la capătul unui meci încheiat în 4 seturi.

Într-un interviu recent, Nick Kyrgios a sugerat că s-ar retrage din tenis dacă ar reuși să câștige un turneu de Grand Slam. Lucrul acesta se poate realiza chiar în primul turneu de Grand Slam al anului 2023, Australian Open. Dacă va reuși să câștige turneul, atunci am putea asista la retragerea sa la doar 27 ani.

„Sper să pot câştiga un Slam şi să mă retrag, să dispar pur și simplu. Dacă voi mai continua? Sincer, încă nu ştiu.

A fost nevoie de multă muncă grea în acest an, multă disciplină şi se pare că cu cât faci totul mai bine, toată lumea vrea mai mult de la tine şi asta devine mult mai stresant. Dar, m-am distrat mult în acest sezon.

Şi în sfârşit sunt mândru că am reuşit o finală de Grad Slam şi am început să îndeplinesc unele aşteptări.

M-am distrat, m-am bucurat şi m-am simţit mai bine pe teren şi în afara lui.” - a spus Nick Kyrgios