Organizatorii de la Transylvania Open au prezentat lista cu jucătoarele care vor lua parte la cea de-a doua ediție a competiției din BTArena. Printre sportivele care vor putea fi văzute la Cluj-Napoca se numără și două câștigătoare de Grand Slam.

Transylvania Open de la Cluj-NapocaFoto: Melinda Nagy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Barbora Krejcikova și Emma Răducanu, pe listă la Transylvania Open 2022

Două campioane de Grand Slam vor putea fi văzute jucând la Cluj-Napoca. Este vorba despre Barbora Krejcikova (câștigătoare la Roland Garros în 2021) și Emma Răducanu (învingătoare la US Open în 2021).

Eugenie Bouchard, în calificări la Cluj-Napoca

De asemenea, o finalistă de Wimbledon va juca în calificări: Eugenie Bouchard. Sportiva din Canada a jucat în ultimul act de la All England Club la ediția din 2014 (în semifinale a trecut de Simona Halep).

În prezent, Eugenie se află pe locul 511 în ierarhia WTA.

Calificările de la Transylvania Open vor avea loc pe 8 și 9 octombrie 2022, în timp ce meciurile de pe tabloul principal se vor desfășura în perioada 10-16 octombrie.

Transylvania Open va avea loc în perioada 10-16 octombrie la Cluj-Napoca, se va juca pe hard indoor, turneul face parte din categoria WTA 250, are premii totale în valoare de $251.750, iar campioana en-titre este Anett Kontaveit.