​Serena Williams a părăsit turneul WTA 1000 de la Cincinnati încă din runda inaugurală, fosta lideră mondială fiind învinsă în doar 65 de minute de Emma Răducanu.

Serena WilliamsFoto: Jeff Dean / AP / Profimedia

Serena a reușit să câștige doar patru gameuri, americanca cedând al doilea set la zero (bagel): a fost 6-4, 6-0 pentru britanică.

Pentru Emma va urma un meci cu Victoria Azarenka (22 WTA) în turul al doilea de la Cincinnati.

Ajunsă la aproape 41 de ani (pe care îi va împlini pe 26 septembrie), Serena Williams se află în prezent pe locul 612 în lume, iar după US Open va spune adio sportului de performanță.

Serena Williams nu a venit la conferința de presă

După înfrângerea cu Răducanu, Serena nu a dorit să ofere vreo declarație (cum a făcut de altfel și după eșecul de la Toronto).

Americanca a lipsit de la conferința de presă și nu a dorit să vorbească nici pe teren, acolo unde a fost abordată pentru un interviu.

Western & Southern Open - Ultimul turneu înainte de US Open 2022

Competiție de categorie WTA 1000, turneul se dispută pe hard în perioada 15-21 august 2022. Are premii totale $2.527.250, iar la start pe tabloul principal se află 64 de jucătoare. Campioana en-titre este Ashleigh Barty (retrasă între timp din tenis), titlul cucerit anul trecut.

Simona Halep, în turul doi la WTA Cincinnati - Oboseala își face simțită prezența

Rezumatul partidei dintre Serena Williams și Emma Răducanu: