Paula Badosa (4 WTA) a fost învinsă fără drept de apel de către Simona Halep, luni, în optimile Wimbledon 2022. După partida de la All England Club, iberica a declarat că jucătorii de tenis din Spania au fost „răsfățați” din cauza performanțelor incredibile reușite de Rafael Nadal și nu numai.

Paula BadosaFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

​Simona Halep a revenit cu o victorie categorică pe centralul londonez de la All England Club, fosta lideră WTA reușind calificarea în sferturile de la Wimbledon 2022 după evoluția entuziasmantă din meciul cu Paula Badosa (6-1, 6-2 după 59 de minute).

Paula Badosa, de părere că așteptările pentru jucătorii spanioli sunt mereu ridicate datorită performanțelor precum cele ale lui Rafael Nadal

Badosa a fost revoltată după înfrângerea în fața lui Halep, susținând că se așteaptă foarte mult de la jucătorii de tenis spanioli.

„Am fost puțin răsfățați în Spania pentru că am avut jucători atât de buni.

Este foarte multă cerere din partea oamenilor. Ești în a doua săptămână a unui Grand Slam și acum toți se întreabă de ce nu câștigi.

Și dacă pierzi în prima săptămână, se întreabă de ce nu ajungi în a doua. Nu știu cum să o spun...

Nu sunt Rafa Nadal și nici nu o să fiu. Sper că într-o zi pot face ceva asemănător, dar e foarte greu, e foarte solicitant" - Paula Badosa, conform Marca.

După succesul în fața Paulei Badosa, Halep o va înfrunta în sferturi la Wimbledon pe Amanda Anisimova (fostă elevă a lui Darren Cahill).