Lesia Tsurenko (135 WTA) a transmis pe Twitter un mesaj emționant după eliminarea de la turneul challenger de la Marbella. Cu țara natală Ucraina în plin război cu Rusia, jucătoarea de tenis se întreabă retoric unde ar putea merge.

HotNews.roFoto: Hotnews

A 35-a zi de război în Ucraina - Cele mai importante evenimente sunt LiveText pe HotNews.ro.

Tsurenko a fost eliminată, scor 4-6, 6-7 (5), de franțuzoiaca Oceane Dodin (97 WTA) în primul tur al turneului challenger de la Marbella (Spania).

După partidă, sportiva din Ucraina a trasmis pe Twitter un mesaj sfâșietor în care prezintă problemele cu care se confruntă după ce Rusia i-a invadat țara natală.

Lesia Tsurenko: „A fost cea mai grea lună a vieții mele”

„După cea mai grea lună din viața mea am dureri de cap, atacuri de panică și vină constantă pentru războiul din Ucraina.

Mă confrunt cu multe provocări. Ca și jucătoare provenită din Kiev, nu am efectiv unde să merg acum. Acum fiecare ucrainean are propria poveste de coșmar. Unde să mă duc acum?” - Lesia Tsurenko.

Fost număr 23 mondial, Tsurenko a cucerit de-a lungul carierei patru titluri WTA. În vârstă de 32 de ani, sportiva a câștigat 4.886.977 de dolari din tenis.