Recunoscut pentru conflictele dese de pe terenul de tenis, Nick Kyrgios a oferit scene incredibile la Miami Open. Înainte de a fi eliminat de Jannick Sinner în optimi, australianul s-a certat cu arbitrul și a dat violent de pământ cu racheta de mai multe ori.

Nick KyrgiosFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kyrgios (102 ATP) a părăsit Miami Open în optimi, fiind învins de italianul Jannick Sinner (11 ATP), scor 6-7(3), 3-6.

Nick Kyrgios, depunctat de două ori pentru comportamentul nesportiv

La 4-4 în primul set, Nick Kyrgios și-a pierdut cumpătul după ce stația radio a arbitrului de scaun Carlos Bernandes a pornit în mijlocul unui punct. Jocul a fost întrerupt, iar australianul a intrat în conflict cu Bernandes.

„Ar trebui să fii concediat chiar acum! Cum e posibil așa ceva? Turul al 4-lea la Miami, unul dintre marile turnee, iar voi nu puteți să vă faceți treaba pentru care sunteți plătiți. E jenant!”, i-a spus Nick Kyrgios arbitrului.

„Luați-vă alți arbitri, oamenii ăștia nu-s în stare de nimic. E o glumă! Scăpați de fiecare om din staff și luați-o de la zero. Vă ajut eu dacă nu sunteți în stare. O pot face de 100 de ori mai bine” - Nick Kyrgios către spectatori imediat după conflictul cu arbitrul de scaun.

În tie-breakul primului set, lucrurile au degenerat, iar Kyrgios s-a adresat din nou publicului pentru ca mai apoi să dea cu racheta de pământ violent de mai multe ori, în fața scaunului său.

Australianul a fost penalizat cu două puncte pentru ieșirile sale nervoase.

VIDEO Carlos Alcaraz, punctul turneului - Ibericul, în sferturi după o victorie superbă cu Stefanos Tsitsipas

Nick Kyrgios și scandalul creat în optimile Miami Open:

sursa: Eurosport