Moritz Lang, jurnalist Sky Sport Germania, susține că Horia Tecău ar fi declarat la Turneul Campionilor din Torino, acolo unde joacă alături de Kevin Krawietz, că se va retrage din activitate la finalul acestui sezon.

Horia TecauFoto: MB Media Solutions / Alamy / Alamy / Profimedia

Informația dată de Lang a fost confirmată de fosta jucătoare Annabel Croft, acum comentator sportiv la Amazon Prime, şi prezentată de publicaţia de limbă spaniolă puntodebreak.com.

Tecău, 36 de ani, şi coechipierul său, germanul Kevin Krawietz, au debutat, duminică, la Turneul Campionilor, în meciul cu echipa croată Nikola Mektic/Mate Pavic. Echipa româno/germană a fost învinsă cu un dublu 6-4 de adversari.

În cariera sa, Horia Tecău, acum pe locul 19 ATP la dublu, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de Grand Slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, potrivit News.ro.

Din tenis, Horia Tecău a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.