Cap de serie numărul 12, Simona Halep va debuta luni la US Open, sportiva noastră urmând să o întâlnească pe Camila Giorgi. Înainte de duelul cu italianca (ora 18:00, LiveText pe HotNews.ro) Halep a postat un mesaj pe contul personal de Instagram.

Simona HalepFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Este vorba de un citat motivațional care îi aparține lui Arthur Ashe, fostul mare jucător de tenis american și cel care dă numele arenei centrale de la Flushing Meadows.

"Începe de unde eşti. Foloseşte ceea ce ai. Fă ceea ce poţi", este mesajul din postarea Simonei Halep.

Halep și Giorgi s-au întâlnit o singură dată, la Miami, în 2015, iar victoria i-a revenit Simonei. A fost 6-4, 7-5 după un meci de o oră și 29 de minute.

Datele problemei sunt însă schimbate total în acest moment: Simona vine după o accidentare, nu are meciuri în picioare, iar găsirea ritmului poate fi o problemă importantă pentru sportiva noastră.

De cealaltă parte, Giorgi traversează un moment foarte bun al carierei. A câștigat titlul la Montreal după ce a învins pe traseu adversare cu nume din circuitul mondial (Merters, Kvitova, Gauff, Pegula, Pliskova).

Simona este ușor favorită în acest meci dacă este să ne luăm după cotele caselor de pariuri.

Halep vs Giorgi va avea loc de la ora 18:00, urmând să fie LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Eurosport.

US Open: Simona Halep, ziua debutului cu Camila Giorgi - Programul de luni al fetelor noastre și unde pot fi văzute meciurile