US Open va debuta pe 30 august, iar Simona Halep va fi cap de serie numărul 13 la ultimul Grand Slam al anului din tenisul profesionist. Măcinată de accidentări, sportiva noastră a fost nevoită să declare forfait de la Cincinnati, dar speră ca totul să fie în regulă din punct de vedere fizic la New York.

Simona Halep, la US OpenFoto: Mike Lawrence/USTA

Simona a postat mai multe imagini pe contul personal de Instagram de la antrenamentul susținut pe Arthur Ashe.

Într-una dintre ele se poate observa un bandaj destul de mare pe coapsa dreaptă, semn că sportiva noastră încă are unele probleme din punct de vedere medical.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă Halep va putea să fie în regulă din punct de vedere fizic.

Tragerea la sorți a tabloului feminin de simplu va avea loc joi, 26 august. Rămâi pe HotNews.ro pentru a fi la curent în timp real cu tot ceea ce se întâmplă la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Din cauza accidentării de la gambă (suferită pe 12 mai, la Roma), Simona Halep a ratat participarea la competiții importante cum ar fi: Roland Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice de la Tokyo și turneul de la Cincinnati.

Simona Halep și bandajul de la antrenament

Simona Halep a revenit pe Arthur Ashe - Colegă de antrenament surprinzătoare pentru fosta lideră WTA

Cum arată lista capilor de serie de la US Open - Unde se află Simona Halep

US Open va avea loc în perioada 30 august - 12 septembrie și este ultimul Grand Slam al sezonului 2021 din tenisul mondial. Principalii favoriți la câștigarea competiției sunt Ashleigh Barty și Novak Djokovic. Campioni la ediția trecută s-au încoronat Naomi Osaka și Dominic Thiem.