Va părăsi TOP 10 după 373 de săptămâni consecutive, dar se poate revanșa pe teren. Simona Halep va reveni în circuitul WTA, iar lista turneelor la care va participa în următoarele săptămâni a fost confirmată de Darren Cahill.

Simona Halep si Darren CahillFoto: Rob Prange / Zuma Press / Profimedia

Cei doi (Darren și Simona) au avut un dialog de la distanță pe Instagram, iar după ce antrenorul australian a precizat că este gata de drum, sportiva lui i-a replicat că de-abia așteaptă să se revadă.

La ce turnee va juca Simona Halep în vara lui 2021

National Bank Open (Monteal): 9-15 august, face parte din categoria WTA 1000. Simona a câștigat competiția în 2016 și 2018.

Western & Southern Open (Cincinnati): 16-22 august, face parte din categoria WTA 1000. Are premii totale în valoare de $1.835.490.

US Open: 30 august - 11 septembrie. Este ultimul Grand Slam al sezonului. Cea mai bună performanță a Simonei a fost semifinala din 2015 (a fost învinsă de Flavia Pennetta).

Postarea lui Darren Cahill cu programul Simonei Halep

Răspunsul sportivei noastre

Jucătoarea noastră a disputat ultimul meci oficial în data de 12 mai, atunci când a părăsit în lacrimi terenul din cauza unei accidentări la gambă (o întâlnea pe Angelique Kerber pe zgura de la Roma).

Citește și: