A disputat ultimul meci oficial în data de 12 mai (a suferit o accidentare la gambă la turneul de la Roma) și a fost nevoită să renunțe la cele mai importante obiective ale sezonului (Roland Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice). Aflată la Cluj-Napoca, acolo unde are loc turneul Winners Open, Simona Halep a vorbit despre relația cu Toni Iuruc și a comentat zvonurile potrivit cărora tenisul nu ar mai fi o prioritate pentru ea.

Simona HalepFoto: Rob Prange / Zuma Press / Profimedia

Ce a spus Simona Halep

  • "În primul rând, mă bucur tare mult că am ajuns din nou la Cluj. Este o mare plăcere de fiecare dată, oamenii sunt deosebiţi şi organizarea este absolut superbă. Am dat aşa o tură peste tot şi am văzut că sunt foarte multe zone în care sportivii se bucură de aceste zone. La turneu ai numai meciuri, dar aici este şi un beauty corner. Din păcate, nu am putut să joc pentru că fiind accidentată nu am ştiut cum o să fiu fizic.

  • Faptul că este pe zgură nu este potrivit, pentru că plec săptămâna aceasta la turneu, în Canada. Cu siguranţă, în viitor, dacă se va potrivi pe programul meu, voi juca cu plăcere, pentru că îmi face plăcere să joc la Cluj.
  • Vreau să câştige o româncă, indiferent care, să câştige turneul. Mi se pare puţin mai relaxant aici, dar şi la Bucuresti a fost ok. Pentru mine a fost diferit, am jucat la București doi ani, aici nu am jucat, nu am cum să spun.

  • Sunt zvonuri false sută la sută, nu am renunţat la nimic pe plan profesional. Prioritatea mea este tenisul. Bineînţeles că da, familia mea contează foarte mult şi nu m-am măritat aşa cum s-a scris. Probabil că o voi face în curând, dar nu dăunează partea profesională partea mea personală. Aşa că sunt fericită cu ambele" - Simona Halep, potrivit Telekom Sport.

National Bank Open (Montreal) va avea loc în perioada 9-15 august 2021, iar la start se vor găsi unele dintre cele mai bune jucătoare ale ierarhiei WTA. Simona Halep a anunțat că va participa la turneul pe care l-a câștigat de două ori de-a lungul timpului (2016, 2018).

În lipsa lui Ashleigh Barty, Naomi Osaka va fi principala favorită a întrecerii de la Montreal. Simona Halep va fi cap de serie numărul nouă (în cazul în care nu va mai interveni nimic și va reuși să participe la competiția de categorie WTA 1000).

Jucătoarea noastră a disputat ultimul meci oficial în data de 12 mai, atunci când a părăsit în lacrimi terenul din cauza unei accidentări la gambă (o întâlnea pe Angelique Kerber pe zgura de la Roma).

Citește și: