Novak Djokovic pleacă fără medalie de la Jocurile Olimpice. După ce a ratat bronzul la simplu (învins de Pablo Carreno-Busta), Nole a declarat forfait înaintea finalei mici din cadrul probei de dublu mixt de la Tokyo.

Novak Djokovic, la JO 2020Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alături de Nina Stojanovic, Nole urma să întâlnească perechea australiană Ashleigh Barty/John Peers, însă a decis să abandoneze din cauza unei accidentări la umăr, informează Le Figaro.

Novak Djokovic a câștigat o singură medalie la Jocurile Olimpice: bronzul în proba de simplu de la Beijing, în 2008.

De știut:

În finala mică a turneului olimpic,Carreno-Busta l-a învinsp e Djokovic pe 6-4, (5)6-7, 6-3, după două ore și 48 de minute de joc.

Câștigător la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon în actualul sezon, Novak Djokovic a ratat șansa unică de a bifa Golden Slamul. Performanța a fost realizată până acum doar de legendara Steffi Graf, în 1998.

În finala pentru aurul olimpic se vor duela Alexander Zverev (Germania) și Karen Khachanov (Rusia).

Citește și:

VIDEO FOTO Novak Djokovic, scene incredibile la JO 2020 - De nervi, a aruncat cu o rachetă în tribună

VIDEO Surpriză mare la JO 2020: Novak Djokovic își ia adio de la Golden Slam - Liderul mondial, eliminat în semifinale la Tokyo

VIDEO Novak Djokovic, așa cum rar poate fi văzut - Sârbul, cu lacrimi în ochi, cel mai scurt interviu după ce a ratat Golden Slamul