Ion Țiriac a fost provocat să facă un mic exercițiu de imaginație și să răspundă cu cine va ține într-o finală dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În mod surprinzător, omul de afaceri a adus-o în discuție pe Serena Williams.

Ion TiriacFoto: MARCA / Sipa Press / Profimedia

Context

Este cunoscul faptul că între patronul turneului de la Madrid și familia Serenei Williams este o relație încordată de ceva timp.

Omul de afaceri a sfătuit-o pe marea campioană americană să aibă decența și să se retragă, Țiriac luându-se, printre altele, și de greutatea fostei lidere a ierarhiei WTA.

Alexis Ohanian, soțul Serenei, nu a rămas dator și l-a ironizat pe Ion Țiriac, despre care spus printre altele că este un clovn.

Despre o medalie de aur a Simonei la JO de la Tokyo

"Dacă Simona încoronează cariera ei cu medalia de aur la Tokyo, atunci poate să se retragă" - Ion Țiriac pentru AS.ro.

Pe cine ar susține la o finală Halep vs Cîrstea

"Eu ţin cu... Serena Williams! (...) Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii dimprejurul ei au adus-o în situaţia în care este" - Ion Ţiriac.

Despre când va mai apărea o Simona Halep în tenisul românesc

"Aaa, imediat! Imediat, în următorii 50-60 de ani, le spun eu, unde sunt pe vremea aia, să vină şi la mine să mi-o arate cu degetul" - Ion Țiriac.

Despre cariera în antrenorat a Simonei

"Nu (n.r. nu va fi antrenoare), eu cred că face vreo trei copii. După ce-i face, trebuie să-i crească", a conchis omul de afaceri pentru sursa citată mai sus.