VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminată în sferturi de Serena Williams - Prea puternică

de Adrian Ilincescu     HotNews.ro
Marţi, 16 februarie 2021, 9:36 Sport | Tenis


Simona Halep
Foto: Paul CROCK / AFP / Profimedia
Serena Williams a reușit să-și impună registrul tactic: a ținut-o pe Simona departe de baseline, a scurtat pe cât posibil punctele, s-a aflat în mare parte la conducerea raliurilor și a câștigat meritat o partidă pe care a dominat-o. A fost 6-3, 6-3 pentru americancă, după un meci care a durat o oră și 21 de minute. Simona a avut șansele ei în setul al doilea (a condus cu 2-0 și 3-1), dar nu și-a găsit ritmul la serviciu. Serena este în semifinale la Australian Open, acolo unde va da peste Naomi Osaka.

De știut:
 • Simona va primi 336.000 de euro și 430 de puncte WTA pentru parcursul de la Australian Open.
 • La ediția din 2020, Simona a fost eliminată în semifinale de Garbine Muguruza. Cel mai bun rezultat al sportivei noastre la Melbourne rămâne finala din 2018 (a fost învinsă de Caroline Wozniacki).
 • În urma acestui succes categoric, Serena conduce cu 10-2 în meciurile cu Halep.
 • În semifinale, Serena Williams o va întâlni pe Naomi Osaka (favorită trei la Melbourne). Astiatica o conduce cu 2-1 pe americancă.
Aici poți vedea un rezumat al partidei:Serena Williams și bucuria victoriei:
Statistica partidei Serena Williams vs Simona Halep:

Ași: 4-0
Duble greșeli: 1-2
Puncte câștigate cu primul serviciu: 77% - 52%
Puncte câștigate cu al doilea serviciu: 38%-39%
Puncte de break câștigate: 46% (6/13) vs 75% (3/4)
Puncte câștigate la fileu: 60% (6/10) vs 100% (2/2)
Lovituri câștigătoare: 24-9
Erori neforțate: 33-19
Retururi direct câștigătoare: 5-0
Total puncte câștigate: 65-53
Durată meci: 1h 21 min.

Desfășurarea LiveText a partidei dintre Simona Halep și Serena Williams:

3:6 Toata presiunea este pe serviciul Simonei. Contre-pied al Simonei, dar mingea nu prinde terenul: 0-15. Serviciul doi: retur in aut al Simonei: nu se mai leaga nimic in jocul sportivei noastre (0-30). Rever castigator in lungul liniei (15-30). Pe un retur agresiv, Halep nu mai are timp sa-si faca pasii: doua mingi de meci (15-40). Si serviciul al doilea. Prima este anulata: rever in aut al Serenei (30-40). Nu mai este cale de intoarcere: Serena se impune meritat, a fost jucatoarea care a dictat ritmul.

3:5 Serena serveste cu ming noi si trimite un as la exterior (15-0). Forehand in cross teribil: cata incredere are Serena (30-0). De pe mediana, Simona timite un rever in plasa: 40-0. Game solid bifat de Williams, este 5-3 in favoarea ei.

3:4 Cel mai intens raliu al partidei ii revine Serenei: din alergare, pe ultima minge, Simona a cautat o solutie fantezista...A sasea minge de break. Halep a dominat raliul, dar Serena efectiv s-a aparat teribil: a venit breakul, iar acum Williams este tot mai aproape de semifinale...

Inca o eroare cu reverul: ce rau a trimis Simona! A patra minge de break pentru Serena...Din defensiva si dominata, Halep vine cu un passsing superb...E totusi nevoie de mai mult pentru a domina raliurile. In plus, primul serviciu nu prea intra. Inca o eroare de pe mediana: rever in plasa. A cincea minge de break. Pe o minge mai scurta, Serena rateaza cu dreapta. Inca o egalitate, este un game enorm din toate punctele de vedere.

Serena pune tot mai multa presiune, iar Simona este dominata (0-15). Inca o eroare, tensiune mare pentru Halep (0-30). Halep a incercat un rever blocat, dar mingea s-a dus pe culoarul de dublu: 0-40. Serena produce doua erori, mai este o singura minge de break de anulat (cea mai dificila). Adusa cu o scurta la fileu, Serena rateaza: egalitate.

3:3 Halep trimite lung, iar Serena (dezechilibrata) rateaza un forehand inalt (40-30). Cu ceva indoieli in minte, Simona trimite slab un forehand inside-in, iar Williams isi castiga gameul de serviciu (3-3).

Simona continua sa fie prea departe de baseline, iar Williams dicteaza ritmul (30-0). Pe o minge joasa si cu adancime, Serena nu mai cadreaza executia (30-15). Halep incearca un contre-pied, dar scapa forehandul: 40-15.

Se joaca de fix o ora, iar Serena trimite un as (al treilea din acest meci).

3:2 Serena este fantastica atunci cand este cu picioarele pe linia de fund: rever teribil (aproape 150 de km/h). Serviciul ii dai o mana de ajutor Simonei (30-30). Ce punct urmeaza: serviciul al doilea. Da, Serena gaseste coltul terenului: nimic de facut: minge de rebreak pentru Williams (30-40). Apare si al patrulea break din totalul de cinci gameuri din acest set...Din pacate, Halep nu a profitat nici acum de avantajul serviciului...

Pe o minge joasa, Simona rateaza complet un rever (a fost rama, s-a auzit destul de ciudat momentul impactului cu mingea). Halep face o schimbare de directie, iar Serena nu mai poate returna (15-15).

3:1 De la fileu, Simona castiga un punct important (0-15). Serviciul o salveaza inca o data pe americanca (15-15). Da, punct gandit foarte bine: Simona a lovit mingea din urcare si a dictat ritmul (15-30). Dintr-o pozitie mai avansata, Halep trimite decisiv cu dreapta inside-out (15-40). Serena rateaza o minge, Simona face breakul, iar Darren Cahill se ridica in picioare si aplauda.

Din pacate, Serena a avut raspunsul perfect intr-un moment in care setul al doilea i-ar fi putut scapa de sub control...

1:2 Williams face diferenta de la retur, pe serviciul al doilea (30-30). Serviciu scurt, moale, retur castigator cu forehandul al Serenei (30-40). Din pacate, Simona nu poate conduce raliul, este dominat de adversara, iar Serena se impune contra serviciului.

O eroare a Serenei pe serviciul al doilea al Simonei: Darren Cahill, impasibil. De aceasta data, banda fileului nu a mai fost de partea jucatoarei noastre (15-15). Pe mingile joase Serena are mai probleme: inca un exemplu mai devreme (30-15).

2:0 Serena salveaza prima minge de break: Serena s-a impus gratie agresivitatii si inspiratiei (15-40). Un retur pe corpul adversarei, iar Serena rateaza voleul de langa plasa: break reusit de Halep.

Un raliu in care Simona a variat foarte bine, iar Serena a gresit (0-15). De pe mediana, Williams nu indoaie suficient genunchii, este rigida, iar Halep castiga punctul (0-30). Dubla greseala, sunt trei mingi de break pentru Halep (este prima dubla a Serenei din acest meci).

1:0 Inca un serviciu citit perfect de Serena: rever castigator. Este un game in care Serena a gresit mult: a parut sa vrea sa faca toate punctele...Banda fileului o ajuta clar pe Halep: isi castiga serviciul cu mari emotii, dar e bine ca a facut-o pana la urma...

Williams a condus punctul, dar a ratat cu reverul in lungul liniei. Din pacate, Simona este prea departe de baseline pentru a putea conta cu adevarat in raliuri. Vine si o dubla greseala: egalitate. Game dificil. Inca o eroare de pe rever a Serenei. Este nevoie si de un ajutor din partea adversarei.

Serena continua sa fac diferenta prin forta si pozitionare (15-30). Mai mult spin al Simonei pe forehand, iar Serena pare deranjata la retur (40-30). Retur direct castigator al Serenei: serviciul doi al Simonei: moale, atacabil.

Rezultatul nu ar trebui sa mire pe nimeni: s-a jucat dupa planul tactic gandit de Serena (a dictat ritmul)...Vom vedea ce urmeaza...

3:6 Simona este neinspirata cu o scurta, dar vedem la reluare ca de fapt isi rupsese racordajul (solutie de avarie - scurta). Departe de minge, Halep trimite in burta fileului cu un forehand (30-0). Sunt trei mingi de set: serviciu devastator al americancei. Simona incheie setul cu o eroare de rever: 6-3 pentru Williams, a fost jucatoarea mai buna in acest prim set...

3:5 Simona serveste cu mingi noi. De pe mediana, Serena pierde punctul (30-0). Nu are neaparat cea mai buna deplasare din circuit, dar pana acum si-a dominat adversara prin agresivitate (40-0). Este un game in care americanca comite mai multe erori. Inca una, game la zero, este 5-3 acum.

Serena a facut ca meciul sa mearga in directia dorita (cel putin pana acum): este agresiva, sta aproape de linia de fund, trimite violent cu reverul si foarte precis cu forehandul. Raspunsul Simonei este bun, dar doar pe alocuri.

2:5 Serena este inspirata: contre-pied de backhand: 40-15. Meciul curge in favoarea americancei in aceste momente. Serviciu la limita, Serena are castig de cauza: este pentru prima data in acest meci cand se distanteaza la trei gameuri: 5-2.

Un raliu dur, intens, ii revine Simonei (0-15). Serena gaseste linia: incredibil cat de bine a jucat pana acum cu forehandul...Combinatie serviciu la exterior - dreapta in lungul liniei: nimic de facut pentru Halep (30-15).

2:4 Ce pacat! Desi s-a aparat foarte bine, Simona nu a mai gasit passingul...A doua minge de break pentru americanca. Al doilea serviciu...Halep returneaza cu dificultate, iar mingea nu mai prinde tusa, cu toate ca Simona este nemultumita de sistemul hawk-eye...Serena se distanteaza din nou pe tabela (4-2).

Serena joaca impecabil punctul: are minge de break (cat de bine deschide terenul cu forehandul). Simona revine: primul serviciu functioneaza, iar dreapta inversa ii aduce punctul.

Intrata cu ambele picioare in teren, Serena pune prea multa forta la retur (a lovit departe de corp). Gameul nu se incheie insa: Williams a presat foarte bine, iar Simona a gresit.

Trimite bine cu primul serviciu la teu, punctul este al Simonei (30-15). Din defensiva, Halep incearca un cross pe diagonala, mingea ramane in plasa (a ales varianta mai dificila Simona). Agresiva, Halep face diferenta cu o dreapta inversa: 40-30. Apare si prima dubla greseala a partidei: egalitate la 40, urmeaza un punct foarte important.

Serviciu bun la exterior al Simonei (15-0). Ce punct reuseste Serena! Backhand in cross scurt...

2:3 Inca o data serviciul o ajuta pe Serena (40-30). Ce arma are...Un plan al rachetei prea deschis pe forehand, iar Halep trimite mult in aut: gameul este al Serenei. Ea conduce acum cu 3-2 in primul set.

Simona face pasul in teren si trimite mi-nu-nat cu dreapta inside-out. Revine Serena cu un as (15-15). Retur blocat prea lung al Simonei: 30-15. A facut insa ce trebuia pe un serviciu atat de puternic...Backhand pe contre-pied: ce lovitura i-a iesit Simonei! (30-30).

2:2 Serviciu bun al Simonei (lung, aspru): 15-0. Halep o plimba bine pe adversara, iar Serena nu loveste prea bine din deplasare cu reverul (30-0). Din pacate, dupa un serviciu la exterior foarte bun, Halep gaseste doar plasa cu un forehand in lungul liniei. Inca un serviciu unu face diferenta: 40-15. Game in deplin control, Simona egaleaza la 2, dupa ce a fost condusa cu 2-0.

Simona a avut raspunsul potrivit dupa ce si-a cedat serviciul in chiar primul game in care s-a aflat de la lansare.

1:2 Vine o eroare de pe partea de rever: sansa de rebreak pentru Halep. Raspuns foarte bun si prompt al Simonei: isi recupereaza serviciul si nu o lasa pe Serena sa se duca la 3-0...

Halep este agresiva si inspirata la retur: punctul ii revine (15-15). Desi a servit foarte bine la exterior, Serena a ratat de pe mediana (15-30). Din interiorul terenului, Serena este de neoprit: trimite teribil cu forehandul, egalitate (30-30).

Serena serveste perfect la teu (15-0). Este on fire in aceste momente. Sa speram ca nu o va tine prea mult...

0:2 Si cu putin ajutor din partea fileului, Serena face breakul: ea conduce acum cu 2-0 si va urma la serviciu.

Inca o minge prea scurta a Simonei, iar Serena trimite decisiv cu forehandul (ce lovitura are). Williams se apara fantastic, iar apoi gaseste un rever in cross scurt: minge de break, prima a partidei.

Halep trimite inalt, iar Serena returneaza castigator cu dreapta: a fost o minge prea moale. Intr-un raliu intens, Serena forteaza cu reverul in lungul de linie, mingea ramane in plasa (40-30).

Simona se expune pe un serviciu doi scurt, iar Serena nu o iarta (0-15). Halep trimite perfect cu un cross scurt de forehand: ce lovitura! Apoi strange pumnul. Are nevoie de astfel de executii pentru moralul sau. Serenei nu ii ies pasii, iar mingea este trimisa in aut (30-15).

0:1 Serena vine cu un as, iar gameul ii revine: 1-0 in favoarea sa.

Primul punct este castigat de Serena: a fost un raliu cu destule lovituri. Un prim retur lung al Simonei: 15-15. Revine insa americanca cu un serviciu cu mult slice la exterior (30-15). O dreapta inside-out se duce putin in aut: a fost insa o eroare pozitiva a Simonei: a dorit sa conduca schimbul (40-15). Lasata pe spate, Serena trimite in aut cu dreapta sa violenta: 40-30.

Meciul a inceput cu Serena la serviciu.

S-a incheiat incalzirea, in putin timp va incepe partida.

Sunt 29 de grade Celsius la Melbourne. Viteza de joc va creste, mingea va sari si mai mult.

Serena a castigat tragerea la sorti si a ales (normal pe undeva) sa serveasca. Probabil, cu totii am fi ales acest lucru cu un serviciu precum al Serenei...

Inca o data, Serena se lasa asteptata - de aceasta data la tragerea la sorti.

La Grand Slam-uri, Serena conduce cu 3-1 in meciurile cu Simona.

Tim Henman o vede pe Simona invingatoare.

Poate fi o veste buna: Mats Wilander merge pe mana Serenei :)

Serena intarzie putin, de-abia a parasit sala de antrenament. Este posibil sa fie si o strategie a americancei, dar Simona este deja la un nivel prea ridicat pentru astfel de tertipuri.

Simona si Darren poarta un ultim dialog inainte de intrarea jucatoarei noastre pe Rod Laver Arena. Ca de obicei, australianul pare foarte calm - sa speram ca ii va transmite si Simonei aceeasi stare de bine.

Pe scurt, scenariul meciului ar putea arata astfel: daca totul se va disputa pe repede inainte (raliuri, serviciu, etc) favorita clara este Serena. Daca duelul se va lungi (schimburi, game-uri, posibil chiar trei seturi), atunci Simona devine favorita la castigarea partidei.

Cele doua jucatoare se apropie de intrarea pe Rod Laver Arena. Se simte deja multa tensiune...

Mats Wilander ne arata un punct formidabil castigat din defensiva de Serena. Raliul respectiv este din meciul castigat de americanca impotriva jucatoarei Aryna Sabalenka.

"Uneori nici nu ajungi sa atingi mingea" - Patrick Mouratoglou le avertizeaza pe adversarele Serenei.

"Din punct de vedere tactic, este o amenintare" - Mats Wilander, tot despre Simona Halep.

"Va fi foarte dificil de invins, este o jucatoare inteligenta pe teren. In plus, are o conditie fizica fantastica" - Tim Henman, despre Simona Halep.

Naomi Osaka: "Halep, nu prea îmi place să joc împotriva ei. Este jucătoare cu adevărat dificilă"
 • Serena conduce cu 9-2 în meciurile directe cu Halep. Cele două s-au mai întâlnit la Australian Open în optimi, la ediția din 2019. A fost 6-1, 4-6, 6-4 pentru americancă.
 • Ultimul meci cu americanca a fost în finala de la Wimbledon: victorie clară pentru Simo în 2019 (6-2, 6-2).
Semifinale:

Naomi Osaka vs Serena Williams

Barty/Muchova vs Brady/Pegula.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

42357 vizualizari

 • -6 (24 voturi)    
  Hai Simo ! (Marţi, 16 februarie 2021, 9:41)

  Susufler0 [utilizator]

  Bag-o in setul trei pe Serena si ai castigat !

  PS. Succes !
  • -13 (25 voturi)    
   hai simona! (Marţi, 16 februarie 2021, 10:28)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   ... la salata boeuf! lasa racheta aia, ca trebuie sa te mariti. asa e datina la makedoni.
  • -2 (14 voturi)    
   Serena (Marţi, 16 februarie 2021, 11:40)

   varavara [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   si-a revenit si este in plina forma. Nici Simo si nici o alta jucatoare nu--i va potea sta in fata si va castiga Australian Open.
   Nu este vina Simonei dar Serena este de neoprit.
   • +5 (17 voturi)    
    Nu cred. (Marţi, 16 februarie 2021, 12:12)

    Alius [utilizator] i-a raspuns lui varavara

    Nu o sa castige. E buna, dar o jucatoare care o sa joace cu cap (Osaka sau Barty) o s-o bata.
    • +4 (8 voturi)    
     E posibil sa o bata Barty ! (Marţi, 16 februarie 2021, 13:12)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Alius

     Barty a avut pana acum meciuri parca de antrenament (nu din cauza ei !) si daca Osaka o chinuie pe Serena intr-un meci lung de uzura, s-ar putea sa-si spuna cuvantul pana la urma varsta si oboseala, indiferent de faptul ca exista un repaos de o zi intre meciuri !

     PS. Apropo, Serena nu e doar buna pt ca altfel acum in semifinale era Simona ! E foarte buna, alearga cum nu a mai facut-o de peste 3 ani si e in forma mare !
   • -3 (5 voturi)    
    da de unde (Marţi, 16 februarie 2021, 12:29)

    Wheelwright [utilizator] i-a raspuns lui varavara

    O pot bate usor si Osaka si Barty.
    Sper sa castige Barty, Osaka e uratica si aroganta ca Serna, doar are ochii mai oblici, altfel zici ca-s surori.
  • 0 (10 voturi)    
   Mentalitatea ruseasca a facut sa piarda (Marţi, 16 februarie 2021, 13:25)

   Miky60 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   Mentalitatea proletar comunista socialista ruseasca marxist leninsta ca "tu esti campioana pentru noi, nu conteaza ca ai pierdut" face ca sa nu avem avea dorinta de a castiga mereu si a tras in spate poporul acesta de atatia ani.
   Uitativa in vest unde toti trag sa fie pe primul loc, iar daca pierd, recunosc ca au fost mai slabi si invata din greseli. D-asta Germania este unde este, UK la fel, Franta, tarile Nordice, iar noi sunt la coada vacii.
   • +2 (2 voturi)    
    Spui prostii ! Are mentalitate de profesionista (Marţi, 16 februarie 2021, 15:37)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Miky60

    altfel nu ajungea pana aici !
 • -7 (19 voturi)    
  o rupe pā genunghe... (Marţi, 16 februarie 2021, 10:27)

  Ismail Paine de circ [utilizator]

  .. nu te uiti cata dulapu e aia?
 • +5 (13 voturi)    
  Diferenta dintre ... (Marţi, 16 februarie 2021, 10:48)

  Alius [utilizator]

  ...SH vs SW de la Wimbledon si cel de acum este ca, spre deosebire de atunci, acum SW joaca tenis.
 • +7 (13 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Marţi, 16 februarie 2021, 11:37)

  [anonim]

  • +1 (5 voturi)    
   Jucatorii simt, vad, cunosc ! (Marţi, 16 februarie 2021, 13:19)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui

   In primul rand stiu cel mai bine cum stau ei dpdv fizic, tehnic, mental (tactica o stabilesti cu antrenorul in functie foarte mult si de aceste repere nu doar de adversar).

   Apoi jucatorii isi vad si adversarul, il cunosc, il observa. Raportat la asta pot capata incredere, pot sa si-o sporeasca sau eventual sa le scada !

   PS. Foarte posibil ca Simona sa fi intrat in meci cu un mental de genul : Trebuie sa fac o surpriza in meciul asta pt ca altfel..."
 • +10 (18 voturi)    
  mai comenteaza Tiriac ?? (Marţi, 16 februarie 2021, 11:41)

  Kvothe [utilizator]

  mai trebuie sa imbatraneasca cativa ani sa o bata Simona..
 • +11 (13 voturi)    
  Dezamagitor (Marţi, 16 februarie 2021, 11:42)

  the_poinTT [utilizator]

  A jucat ingrozitor de pasiv Halep in meciul asta, a aratat ca un sparring partner, a intrat fara pretentii pe teren astazi... pacat pentru ca era in forma buna, a lasat impresia ca nici n-a incercat cu exceptia a 2-3 puncte in ultimul game al meciului. Din Serena a ramas doar numele, serviciul si forta in loviturile de pe loc, dar tenisul femimin e incredibil de labil... si ea inca face semi finale si finale de grandslem... asta e
  • +1 (5 voturi)    
   SH (Marţi, 16 februarie 2021, 12:24)

   noi2013 [utilizator] i-a raspuns lui the_poinTT

   Se chinuie sa piarda de 2-3 meciuri. Din pacate nici Tomljanovic, Nici Swiatek nu au avut experienta sa duca meciul pana la capat
   • +1 (1 vot)    
    oarecum (Marţi, 16 februarie 2021, 14:12)

    the_poinTT [utilizator] i-a raspuns lui noi2013

    Cu Swiatek macar s-a vazut o schimbare din partea ei din startul setului 2, s-a vazut clar ca a intrat cu o noua mentalitate si a incercat sa schimbe jocul - asta denota ca a fost proactiva, pozitiva si a incercat sa gaseasca o solutie sa castige. Cu Serena a fost victima de la inceput pana la sfarsit, a jucat din inertie tot meciul, nivel de ambitie extrem de scazut, foarte dezamagitor pentru cei care au sustinut-o. Ce vreau sa spun este ca ai partial dreptate... Simona nu a intrat tare in niciun meci, dar macar pe restul a avut ambitia si dorinta exprimata si in joc de a le intoarce si de castiga... cu Serena insa, nici nu a incercat cu adevarat.
    • +1 (1 vot)    
     Pe celelalte doua a simtit in timpul jocului (Marţi, 16 februarie 2021, 15:42)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui the_poinTT

     ca le poate invinge !

     Pe Serena a simtit-o prea puternica ! A avut vreo doua puseuri de vointa dar s-au consumat !
 • -5 (23 voturi)    
  Gata, doliu national! (Marţi, 16 februarie 2021, 11:42)

  Fu Leng [utilizator]

  Vai, vai, vai shi dureri,
  Ti uita cum Halepu
  In doua seturi, chieri!
 • -5 (15 voturi)    
  mie (Marţi, 16 februarie 2021, 11:44)

  liviu_ [utilizator]

  americanca imi da rau de tot cu virgula...
  inteleg ca Halep are mari probleme cu psihicul, dar daca serena nu e neil armstrong al tenisului mare lucru!
 • +4 (12 voturi)    
  Ce sa-i faci (Marţi, 16 februarie 2021, 11:47)

  Zache58 [utilizator]

  a calcat-o tancul.
 • +11 (15 voturi)    
  Nu e doar forță (Marţi, 16 februarie 2021, 11:52)

  mr_mojo [utilizator]

  Din păcate.
  Iar intrăm în retorica asta...
  • +6 (8 voturi)    
   Just (Marţi, 16 februarie 2021, 13:40)

   baimarean [utilizator] i-a raspuns lui mr_mojo

   A avut si mult "cap".
   Asta nu o vede majoritatea celor fara "cap".
 • +6 (6 voturi)    
  Asteptam... (Marţi, 16 februarie 2021, 12:24)

  TheBlizzard [utilizator]

  Comentariile d-lui Tiriac. Cu interes chiar...
 • +2 (8 voturi)    
  Știrea e falsa (Marţi, 16 februarie 2021, 13:41)

  Koczka [utilizator]

  Vezi radio Erevan. Nu va primi puncte WTA ci va pierde pentru că anul trecut a fost în semifinale și clasamentul anul asta nu mai este cu alegerea celui mai bun punctaj.
  Nu știu dacă ați sesizat ironia din comentariul Serenei de după match ( intervievată de Jim Courier ): ...a trebuit să-mi cresc nivelul de joc pentru că jucam cu No 2 din clasamentul mondial ...��
 • +1 (7 voturi)    
  O mare "surpiza "infrangerea nr. 2 planetar SH (Marţi, 16 februarie 2021, 14:30)

  Plagarus [utilizator]

  Grasa / urata / batrana a trantit-o pe viitoarea mireasa si mama ?!!!
 • +1 (5 voturi)    
  ...asa da, fratilor...hai simona ca se poate... (Marţi, 16 februarie 2021, 17:16)

  tacanel [utilizator]

  ----cateva observatii legate de Australian Open (AO) si Simona...
  1.Parsivi organizatorii AO: au inghesuit valorile WTA in partea de jos a tabloului feminin (halep, williams, osaka, sabalenka,etc.) iar in partea de sus barty joaca impotriva unor ciurucuri...
  2.Williams le bate pe toate si la varsta de 100 de ani, daca joaca asa...prezenta fizica monstruoasa (conteaza nu-i asa), loveste mingea ca din tun, iar halep parca intentionat ii trimitea mingea in zona de actiune a macaralei...
  3.halep a jucat deceptionant la acest AO...s-a chinuit cu tomljanovic si swiatek...
  4.williams va fi oprita de osaka si nu va accede la al 24-lea titlu de grand slam...
  5.finala barty-osaka va reveni celei de-a doua care, la 23 de ani va castiga al 4-lea titlu de grand slam...


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by