​Perechea Monica Niculescu/Raluca Olaru, cap de serie numărul 4, a pierdut, duminică, finala probei de dublu din cadrul turneului de la Praga, cu premii de $202.250.

HotNews.roFoto: Hotnews

Româncele au fost învinse de echipa cap de serie nr. 2 formată din Lucie Hradecka și Krystina Pliskova (ambele din Cehia), scor 6-2, 6-2, după o oră și șapte minute de joc.

"Este atât de bine să revin să joc! M-am simţit foarte bine la Palermo şi aici. Le mulţumesc organizatorilor. Din nefericire ele au fost mai bune astăzi, mai fresh. Îi mulţumesc Monicăi. A fost o săptămână bună. Sper că vă veţi bucura şi de finala de simplu", a spus Olaru la ceremonia de după finala de dublu.

Monica Niculescu s-a declarat încântată de turneu: "Le felicit pe Lucie şi Kristyna. Mulţumesc, Ralu. Sunt foarte bucuroasă că sunt aici. Vreau să revin. Vă mulţumesc pentru acest turneu, sunt fericită că sunt aici".

Pentru prezența în finală, cele două românce au câștigat un premiu în valoare de 5.000 de dolari şi 180 de puncte în clasamentul WTA de dublu.