Ajunsă între timp pe locul 332 WTA, Eugenie Bouchard a realizat pentru Tennis Channel International portretul jucătoarei perfecte. Printre sportivele selecționate se află și Simona Halep.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pare de o viață în circuitul WTA, deși are doar 26 de ani. Timpurile în care Eugenie conta însă cu adevărat la vârful circuitului feminin sunt însă îndepărtate, jucătoarea din Canada înregistrând vârful de până acum al carierei în 2014 (finalistă la Wimbledon, semifinalistă la Roland Garros).

Într-un interviu pentru Tennis Channel International, Eugenia a creionat jucătoarea perfectă. A ales lovituri de la mai multe sportive, iar de la ea și-a permis să bifeze backhandul.

Sportiva din Canada nu a uitat-o nici pe Simona Halep, jucătoare pe care a ales-o atunci când a venit vorba despre condiția fizică.

"La condiție fizică trebuie să o aleg pe Halep. Este foarte puternică și poate rezista mai mult decât oricare dintre adversarele sale. Triumful de la Roland Garros (n.r. din 2018) stă mărturie în acest sens", a spus Genie.

Pe cine a ales Bouchard:

Backhand - Eugenie Bouchard

Serviciu - Petra Kvitova

Forehand - Serena Williams

Forță - Serena Williams

Inteligență pe teren - Sophia Kenin (câștigătoarea de la AO)

Dorința de victorie - Alison Riske

Condiție fizică - Simona Halep.