Rafael Nadal și Roger Federer au oferit un live spumos pe Instagram, cei doi stârnind amuzamentul fanilor din toată lumea. Ibericul l-a pus în așteptare de mai multe ori pe marele său rival, Rafa dovendind că nu se prea pricepe la rețelele sociale: nu știa exact cum să facă live-ul și cum să invite pe cineva la discuție. Momentul a fost speculat din plin de Andy Murray, cel care l-a luat la mișto pe campionul de la Roland Garros.

Nadal si Federer, live pe InstagramFoto: Captura YouTube

Cum s-a apărat Nadal

"E prima oară când fac un astfel de live pe Instagram, sper să vă placă. După cum puteți vedea, sunt un dezastru", a precizat râzând Rafa.

După mai multe încercări sortite eșecului, Nadal și Federer au reușit, în sfârșit, să se conecteze. "Suntem destul de bătrâni pentru asta", a râs Nadal.

Roger a avut un răspuns pe măsură: "Nu știu dacă e vina ta sau a mea", fiind evident faptul că ibericul nu se prea pricepe să navigheze pe Instagram.

Nu a durat mult, iar Andy Murray și-a făcut apariția în comentarii: "Nu sunt sigur că Rafa știe cum să invite pe cineva într-un live chat".

Apoi britanicul a completat: "Asta e genial. Poate să câștige de 52 de ori la French Open, dar nu poate să facă Instagram-ul să funcționeze".

Scurt dialog dintre Federer și Nadal

RF: Nu te-ai mai antrenat de la Indian Wells, nu?

RN: N-am mai atins racheta de atunci

RF: Perfect, nu vei mai fi în stare să joci tenis când vom reveni pe teren.

RN: Uff, sper să îmi mai amintesc câte ceva.

De-a lungul live-ului, Nadal a mai interacționat cu Andy Murray (a avut probleme de conexiune și cu scoțianul) și Marc Lopez.