Alexander Zverev (6 ATP) a obținut calificarea la Turneul Campionilor de la Londra (ultima ediție din O2 Arena), iar în acest moment mai este un singur loc disponibil pentru competiția care reunește la start cei mai buni jucători din sezonul 2019.

HotNews.roFoto: Hotnews

Campion en-titre, Zverev și-a asigurat locul la Londra după ce Matteo Berrettini a pierdut meciul cu Jo-Wilfried Tsonga (4-6, 3-6), disputat la Masters-ul de la Paris.

Cine se luptă pentru ultimul loc

În cursă pentru a se afla pe locul 8 (ultimul care duce la Londra) se află Matteo Berrettini, Stanislas Wawrinka și Gael Monfils.

Stan are nevoie să se impună la Paris pentru a se califica, iar Monfils să ajungă în semifinale (fără ca Wawrinka să câștige trofeul, desigur). În toate celelalte variante, la Londra va ajunge Berrettini.

Cine s-a calificat deja

Lista jucătorilor calificați este una impresionantă: Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer, Daniil Medvedev, Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev.

Turneul Campionilor de la Londra (ultima ediție, de la anul se va disputa la Torino) va avea loc în perioada 10-17 noiembrie 2019.