Simona Halep (2 WTA) va evolua duminică, de la ora 20:00, în turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida cu Kateryna Kozlova (Ucraina, 114 WTA), prima de pe arena centrală, va fi transmisă în direct pe DigiSport și LiveText pe HotNews.ro.

Simona Halep, la Indian WellsFoto: bnpparibasopen.com

Halep va juca în premieră în circuitul WTA cu ucraineanca de 25 de ani. Cea mai bună clasare a Katerynei a fost locul 62, în februarie 2018.

"Nu am apucat deloc să verific cum joacă. Nu am jucat niciodată împotriva ei, aşa că trebuie să cercetez, ca să spun aşa, şi să fiu gata pentru meciul cu ea", a declarat Simona Halep, după meciul cu Strycova din turul secund.

Kateryna a câștigat deja patru meciuri la această ediție a turneului californian, ucraineanca în vârstă de 25 de ani fiind venită din calificări. Kozlova a mai trecut de Ashley Kratzer (6-4, 6-1), Sara Sorribes Tormo (6-1, 7-6) și Katerina Siniakova (7-5, 6-2).

Simona Halep, acceptată direct în turul al doilea, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova (Cehia/50 WTA).

Câștigătoarea acestei partide se va confrunta în optimi cu învingătoarea duelului dintre Marketa Vondrousova (Cehia/61 WTA) vs Jelena Ostapenko (Letonia/22 WTA).

Tot duminică, Raluca Olaru şi croata Darija Jurak evoluează şi ele la dublu, în turul al doilea, cu perechea Kirsten Flipkens/Johanna Larsson (Belgia/Suedia). Acest meci este al treilea pe terenul 5 (partidele încep la 20.00), după o întâlnire se simplu masculin şi una de dublu feminin.