Cap de serie numărul unu, Caroline Wozniacki a fost învinsă în optimile turneului WTA de la Tokyo, daneza fiind depășită în trei seturi, scor 6-2, 2-6, 6-4, de Camila Giorgi (37 WTA). În urma acestui rezultat, avantajul Simonei Halep în clasamentul WTA Live este de 2.555 de puncte.

Caroline WozniackiFoto: wimbledon.com

Partida a fost una intensă, cu mult consum de energie, iar italianca a avut câștig de cauză după două ore și patru minute. În urma acestei victorii, Camila a egalat situația la meciurile directe: 3-3.

Program sferturi:

Naomi Osaka - Barbora Strycova

Alison Riske - Karolina Pliskova

Victoria Azarenka - Camila Giorgi

Caroline Garcia - Donna Vekic.

"Toray Pan Pacific Open" se dispută în perioada 17-23 septembrie, pe hard, și are premii totale în valoare de 799.000 dolari. Turneul face parte din categoria "Premier", iar la start pe tabloul principal s-au aflat 32 de sportive. Primele patru favorite ale competiției sunt în ordine: Caroline Wozniacki, Caroline Garcia, Naomi Osaka și Karolina Pliskova. Daneza este de altfel câștigătoarea ultimelor două ediții (2016 și 2017).

WTA Live:

1 Simona Halep 8.016 puncte (0)

2 Caroline Wozniacki 5.506 (-469 puncte)

3 Angelique Kerber 5.295 (-130).

În situația actuală, Simona Halep are șanse importante (care țin în primul rând de rezultatele ei) să încheie anul pe prima poziție a ierarhiei WTA.

Aici poți vedea rezumatul partidei Camila Giorgi vs Caroline Wozniacki: