VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, învinsă în turul doi de Maria Sakkari - Sportiva din Cehia a rupt cu racheta scaunul arbitrei după infrângere

de Adrian Ilincescu     HotNews.ro
Miercuri, 16 mai 2018, 15:48 Sport | Tenis


Karolina Pliskova, nervii, racheta si scaunul arbitrei
Foto: Captura YouTube
Apele liniștite sapă adânc: cunoscută pentru calmul său <nordic>, Karolina Pliskova a oferit faza zilei la turneul de la Roma. Învinsă după un meci de luptă de Maria Sakkari (Grecia, 42 WTA), Karolina și-a vărsat nervii pe <scaunul> arbitrei, lovind de mai multe ori cu racheta în acesta, spre surprinderea tuturor celor prezenți pe arena Pietrangeli...Deși a câștigat primul set (6-3), sportiva din Cehia le-a cedat pe următoarele două (6-3, 7-5). Meciul a durat două ore și 22 de minute.

De altfel, Pliskova a dat mâna numai cu adversara, refuzând să facă același lucru și cu arbitra de scaun.

Reacția Karolinei poate fi interpretată drept un act de revoltă la adresa arbitrei, după ce aceasta a dictat eronat un punct în favoarea Mariei, deși mingea Karolinei fusese în teren (punctul s-a petrecut în setul decisiv, la scorul de 5-5).

Aici poți vedea cum mingea Karolinei este în teren:
*Sursa foto: captură Digisport



Dialogul aprins dintre arbitră și Karolina:
*Sursa dialogului: Digisport

Arbitru: "Nu avem o urmă, nu mi-a arătat. Karolina, da, am văzut, tușiera a spus că a ieșit afară"
Pliskova: "Ea nici măcar nu poate să arate urma, a fost atât de mult în interior"
Arbitru: "Știu, înțeleg ce spui...Dar am pierdut urma"
Pliskova: "Dar tușiera nu poate să ne-o arate?"
Arbitru: "Știu că ea stă acolo, dar a pierdut urma"
Pliskova: "Cum poate să pierdă urma? Cheamă supervizorul"

Nici intervenția supervizorului nu a schimbat nimic, decizia rămânând punct pentru Maria Sakkari (decizie greșită).

Arbitru: "Înțeleg, dar eu am văzut că a fost afară, din punctul meu de vedere, a fost afară. Am și spus că a fost afară și apoi ne-am uitat cu toții", a încheiat arbitrul de scaun.

Scaunul arbitrei, după "întâlnirea" cu racheta Karolinei:




Aici poți vedea momentul în care Karolina Pliskova se răzbună pe scaunul arbitrei:



Aici poți vedea rezumatul partidei Sakkari vs Pliskova:





Citeste mai multe despre   


















9284 vizualizari

  • +14 (18 voturi)    
    A fost furata pe fata !!!! (Miercuri, 16 mai 2018, 15:58)

    polonyca [utilizator]

    Sigur.....asta nu o scuza......in fond ar fi tre sa se comporte ca o profesionista !!! Dat si hotiii mai tre pedepsiti cumva...nu ?:)
    • +5 (15 voturi)    
      diferenta este... (Miercuri, 16 mai 2018, 17:05)

      cititoare [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

      ca daca facea asta o jucatoare romanca, era complet denigrata de catre WTA, presa, adversari samd. Ilie Nastase stie!
  • +15 (19 voturi)    
    Dați informația completă... (Miercuri, 16 mai 2018, 16:05)

    mircea_cjn [utilizator]

    Lui Pliskova i s-a furat un punct, o minge clar in teren a fost văzută de arbitra afară și punctul a fost dat grecoaicei. La 5-5 si 40-40 in setul decisiv.
    Așa că, reacția Karolinei este cumva explicabilă.
    Puteau să repete mingea măcar.
    Chiar ma intreb de ce la meciurile pe zgură nu există hawkeye.
    • +8 (14 voturi)    
      ... (Miercuri, 16 mai 2018, 16:54)

      tirolez [utilizator] i-a raspuns lui mircea_cjn

      Este....oarecum... dar daca facea Simona asa acum era plin aici de mizerii la adresa ei.
    • +10 (12 voturi)    
      Completare (Miercuri, 16 mai 2018, 18:03)

      Nea Gigel [utilizator] i-a raspuns lui mircea_cjn

      iar arbitra cand a fost chemata sa verifice urma a zis ca nu o mai gaseste. A fost un circ in toata regula.
    • +8 (8 voturi)    
      Hawk eye (Miercuri, 16 mai 2018, 18:24)

      Robin_W [utilizator] i-a raspuns lui mircea_cjn

      Proprietarii turneelor pe zgura se opun cu incapatanare (ca si FIFA la fotbal) pentru introducerea hawk eye pe motiv ca pe zgura se vede urma!?!
      In teorie suna ok, dar practic se pare ca nu este chiar asa, si acest episod nu este singurul de acest gen!
      Sunt de acord ca uneori omul/arbitrul mai greseste, dar in ziua de azi cand tehnica moderna de arbitraj este disponibila, de ce o evitam cu incapatanare?
      La meciurile cu hawk eye vedem cateodata o minge care prinde la 1 milimetru de linie;
      Pe zgura, o minge care vine cu viteza si lasa o urma langa linie poate fi considerata "in" sau "out", e dificil de estimat chiar si cu o lupa daca mingea a prins sau nu acel milimetru de linie... si dupa ce urmeaza? târguiala si frustrari!
      • +1 (1 vot)    
        Nu uita (Joi, 17 mai 2018, 9:57)

        Martinezu [utilizator] i-a raspuns lui Robin_W

        Ca si atunci cand se foloseste sistemul Hawkeye jucatorul nu are dreptul decat la 3 apelari. Deci nici acolo nu este 100% acoperit.
        Sa lasam oamenii sa joace. Aici sunt inclusi si arbitrii umani.
        Peste 100-50 de ani sau poate 20 numai, vor juca robotii.
  • +8 (8 voturi)    
    a fost in teren (Miercuri, 16 mai 2018, 17:39)

    victor L [utilizator]

    se putea vedea si de pe Luna.
    Dar scaunul arbitrilor din ce material e facut?
  • +6 (6 voturi)    
    Racheta rupta (Miercuri, 16 mai 2018, 18:14)

    finutza [utilizator]

    Va fi amendata sigur pentru acest gest.
  • +1 (1 vot)    
    film complet (Miercuri, 16 mai 2018, 19:01)

    Nea Gigel [utilizator]

    https://www.youtube.com/watch?v=g95hJf7IdN8&feature=youtu.be filmul complet.
  • +1 (1 vot)    
    ,,, (Joi, 17 mai 2018, 9:12)

    erevan [utilizator]

    Maria Sakkari merita premiul fair play,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • -1 (1 vot)    
    cchiar si asa... (Joi, 17 mai 2018, 17:49)

    ..13 [utilizator]

    Nervii se tin la pachet - se urla dupa meci!

    au astia niste aranjamente - pe pariu ca italia este ca si RO...


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version