Federatia Romana de Tenis a anuntat, joi, ca meciul dintre Romania si Maroc din Cupa Davis va avea loc in "Sala Polivalenta" din Cluj-Napoca. Suprafata de joc nu a fost stabilita.

Cupa Davis Foto: daviscup.com

Disputa conteaza pentru turul II al Grupei a -II-a a Zonei Europa/Africa, iar meciurile vor avea loc in zilele de 7 si 8 aprilie 2018.

In turul I al Grupei a -II-a a Zonei Europa/Africa, Romania a invins Luxemburgul, scor 4-1, la Piatra Neamt, iar Maroc a trecut cu 3-1 de Georgia, la Marrakech.

Cel mai bine clasat dintre marocanii care au facut parte din echipa pentru contruntarea cu Georgia este Lamine Ouahab, locul 579 ATP la simplu si locul 621 la dublu. Amine Ahouda se afla pozitia 696 la simplu si 938 la dublu.

Din lot au mai facut parte Soufiane El Mesbahi (1.528 ATP), Yassine Idmbarek si Yassir Kilahi (ambii fara clasament), care nu au jucat.

Anul trecut, Romania a retrogradat din Grupa I pentru prima oara dupa 1993, ca urmare a infrangerii din partida cu Israel, scor 0-5. Pentru a reveni in Grupa I, Romania mai trebuie sa treaca doua tururi.