Eliminata in turul doi de la Wuhan, Simona Halep a vorbit despre infrangerea categorica suferita in meciul cu Daria Kasatkina. "Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open, dar aveam nevoie de odihna dupa turneele din America", a spus numarul doi WTA.

Simona HalepFoto: usopen.org

Despre meciul cu Daria

''Cred ca ea (rusoaica Daria Kasatkina, n. red.) a jucat bine azi si i-a intrat totul. Pe de alta parte, nu a fost cea mai buna zi a mea. E dificil. Nu am jucat de o luna si e greu sa revin si sa joc din nou'', a declarat Halep, citata de WTA Insider.

''Nu am avut ritm in acest meci. E greu sa obtii un ritm in doar cateva ghemuri. Poate ca a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open, dar aveam nevoie de odihna dupa turneele din America'', a mai spus Halep.

''Nu e o drama, dar voi discuta despre acest meci si voi trage invataminte'' - Simona Halep, citata de Agerpres.

Kasatkina a invins-o cu 6-2, 6-1 pe Simona in turul al doilea la Wuhan. Halep, care miercuri va implini 26 de ani, a cedat dupa o ora si 12 minute de joc. Halep a avut probleme la serviciu in acest meci, procentajul fiind de 53% la primul serviciu si doar 11% la al doilea (2/18).

''Lucrez la serviciile mele, am incercat sa pun mai mult spin. Asta am incercat sa fac. Ea a fost foarte solida la retur si a jucat foarte bine de pe linia de fund. Azi a fost mai buna decat mine" - Simona Halep.

A lucrat cu Andrei Pavel la serviciu

''Am incercat sa imi imbunatatesc serviciul, si primul, si al doilea. Am decis asta cu echipa mea, dupa US Open, ca trebuie sa servesc mai bine, sa pun mai mult spin, mai multa viteza. Dar nu il pot imbunatati in doua saptamani. Trebuie sa continui. Trebuie sa cred ca va fi mai puternic, dar e nevoie de timp. Ca oricine, ca in viata, e nevoie de timp ca sa devii mai puternic'' - Simona Halep.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata fara drept de apel (2-6, 1-6 cu Daria Kasatkina)/ Nervi multi, variatie zero