Romania va avea patru jucatoare pe teren in cea de-a doua zi de intreceri de la Roland Garros, dupa cum arata programul de luni pus la dispozitie de organizatorii celui de-al doilea Grand Slam al anului. Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan si Patricia Tig vor juca in runda inaugurala a competitiei.

Roland Garros, logoFoto: rolandgarros.com

Monica Niculescu (53 WTA) vs Anett Kontaveit (Estonia, 52 WTA)

Partida va fi prima de pe terenul 4, urmand sa inceapa la ora 12:00. Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit pana acum.

Ana Bogdan (106 WTA) vs Ons Jabeur (Tunisia, 113 WTA)

Pe terenul 18, de la ora 12:00, Ana Bogdan (debutanta pe tabloul principal de la Roland Garros) o va intalni pe Ons Jabeur, din Tunisia. Va fi prima intalnire dintre cele doua sportive.

Patricia Maria Tig (119 WTA) vs Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 17 WTA)

Meciul celor doua va fi al treilea de pe terenul 16. Patricia Tig si Anastasia Pavlyuchenkova s-au mai infruntat o singura data, in 2015, in semifinalele turneului de la Baku. Tig si-a adjudecat victoria, scor 6-3, 6-2.

Irina-Camelia Begu (44 WTA) vs Mariana Duque Marino (Columbia, 114 WTA)

Disputa celor doua va fi ultima de pe terenul 8. Begu si Mariana Duque Marino s-au mai confruntat o singura data, in 2011, in prima runda a turneului ITF de la Cali (Columbia). Victoria i-a revenit jucatoarei noastre, scor 6-1, 6-0.

Simona Halep si Sorana Cirstea vor juca in cursul zilei de marti.

In competitia masculina isi vor face debutul la editia din 2017 de la Roland Garros doi dintre marii favoriti la castigarea competitiei: Novak Djokovic si Rafael Nadal.

In al doilea meci al zilei de pe "Philippe-Chatrier", Nole il va intalni pe Marcel Granollers.

Castigator de noua ori pe zgura pariziana, Rafael Nadal va juca in al doilea meci al zilei de pe "Suzanne Lenglen" contra francezului Benoit Paire.

Aici poti vedea programul complet al zilei de luni de la Roland Garros.

Aici poti citi o ampla prezentare a turneului de la Roland Garros.

Roland Garros:

Aici poti vedea tabloul feminin de simplu.

Aici poti vedea tabloul masculin de simplu.