Roger Federer a ajuns in semifinalele de la Indian Wells, dupa ce a profitat de abandonul lui Nick Kyrgios. Calificat fara sa joace in sferturi, elvetianul il va intalni in semifinale pe Jack Sock, jucator care a produs surpriza eliminandu-l pe Kei Nishikori.

Jack Sock, victorie mare cu Kei NishikoriFoto: Jared Wickerham/BNP Paribas Open

In cea de-a doua semifinala, se vor duela Stanislas Wawrinka si marea surpriza Pablo Carreno Busta (Spania - cap de serie numarul 21).

Sock a reusit, vineri noaptea, sa dea peste cap previziunile specialistilor, jucatorul american trecand de Kei Nishikori, cap de serie numarul patru. A fost nevoie de trei seturi pentru a fi stabilit invingatorul. A fost 6-3, 2-6, 6-2 pentru favoritul numarul 17, spre bucuria spectatorilor prezenti pe Arena Centrala de la Indian Wells.

Program semifinale:

(21) Pablo Carreno Busta - (3) Stanislas Wawrinka

(17) Jack Sock - (9) Roger Federer.

Semifinalele se vor disputa sambata seara, dupa urmatorul program: Pablo Carreno Busta vs Stanislas Wawrinka de la ora 20:00, respectiv Jack Sock vs Roger Federer de la ora 21:30 (pot aparea unele modificari in functie de cat de multe se vor prelungi unele dispute - este vorba despre ora Romaniei). Meciurile vor putea fi urmarite in direct pe canalele Digisport si Dolcesport.