Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor inca din faza grupelor, dupa infrangerea suferita in meciul cu slovaca Dominka Cibulkova, cap de serie numarul 7, scor 6-3, 7-6 (5). Dupa meci, jucatoarea nascuta la Constanta a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre greselile pe care le-a facut in ultimul meci din acest an, dar si despre cine e favorita la castigarea trofeului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre greselile pe care le-a facut

"Genunchiul este ok si nu am de gand sa vorbesc despre el. Cred ca Dominika a jucat bine, a avut un forehand bun. A dominat meciul. Am stat prea mult pe spatele terenului. Ar fi trebuit sa am o varietate mai mare de lovituri, dar nu am reusit sa castig meciul sau setul doi. Am luptat pana la final si sunt impacata cu mine insami", a declarat Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Backhand-ul, lovitura slaba a Simonei

"Nu sunt fericita, ca am pierdut. E dezamagitor cand nu pot fi la turatie maxima, dar asta este viata. Nu sunt foarte dezamagita ca nu m-am calificat. Am venit aici si am dat tot ce am avut. Atat am putut in acest turneu si de-abia astept sa revin la anul. Ea cred ca a vazut ca backhand-ul nu e prea puternic azi, din cauza piciorului, si ca nu am putut sa imping si cred ca a meritat sa castige. A lovit toate mingile.

Acest turneu a fost un bonus pentru mine. La jumatatea sezonului nu credeam ca voi fi aici. Sunt a treia oara consecutiv aici, dar nimic nu se schimba in legatura cu sezonul meu", a mai adaugat jucatoarea nascuta la Constanta.

Svetlana Kuznetsova - favorita la castigarea turneului

"Kuznetsova e pe val. I-am vazut meciul aseara. Este incredibila. Face o treaba incredibila. Eu pe ea o vad invingatoare. Sper ca va avea puterea sa joace pana la final. Am spus de la inceput ca oricine poate castiga. Dupa cum se vede, toata lumea are victorii. Kerber are o sansa buna sa castige. Ma voi uita la finala de acasa", a mai spus Halep, numarul patru mondial.

Turneul de la Shenzen, primul din 2017 pentru Halep

"Dupa vreo zece zile o sa ma intorc in sala, dar trei saptamani nu voi juca tenis. Nu stiu cand voi pleca in Australia, dar asa este planul, sa ma duc acolo, in decembrie. Inainte ma voi antrena in Romania si va veni si Darren. Vreau sa schimb ceva, sa ma obisnuiesc cu fusul orar si cu vremea, inainte de Shenzhen si de Australia", a afirmat Halep.