Serena Williams s-a retras din turneul de la Montreal, iar lipsa liderului mondial a adus mai multe modificari pe tabloul principal. Conform noului program, Simona Halep, ocupanta locului cinci in clasamentul mondial WTA, o va infrunta in turul secund pe invingatoarea dintre Daria Gavrilova (45 WTA) si Annika Beck (39 WTA).

HotNews.roFoto: Hotnews

Serena Williams, castigatoare in trei randuri la Montreal, s-a retras din cauza unei probleme la umar. Absenta principalei favorite din cadrul turneului de la Canada a adus modificarea tabloului si un nou traseu pentru Simona Halep.

Simona Halep, cap de serie numarul 5, va intra in competitie din turul al doilea.

Conform tragerii la sorti initiale a tabloului principal, Simona Halep trebuia sa joace in turul doi cu invingatoarea partidei dintre Kristina Mladenovici (34 WTA) si o jucatoare venita din calificari, iar in runda urmatoare, romanca se putea confrunta cu Petra Kvitova (13 WTA).

In urma retragerii Serenei Williams, Simona Halep se va intalni cu invingatoarea dintre Daria Gavrilova (45 WTA) si Annika Beck (39 WTA).

Editia din 2015 a Rogers Cup s-a desfasurat la Toronto, iar Simona Halep a ajuns pana in finala. Halep a pierdut in fata elvetiencei Belinda Bencic.

La Montreal va participa si Monica Niculescu (61 WTA), care va debuta in runda inaugurala, impotriva jucatoarei Jelena Ostapenko din Letonia, locul 38 WTA.

Turneul din Canada, dotat cu premii totale in valoare de 2.413.663 de dolari, se va desfasura in perioada 25 - 31 iulie.