Monica Niculescu a parasit prematur turneul de la BRD Bucharest Open (in faza optimilor), iar la conferinta de presa de dupa partida cu Polona Hercog a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are: "Ma duc direct la doctor, am dureri la spate de ceva timp".

HotNews.roFoto: Hotnews

Neinspirata cu Hercog, Niculescu a avut si probleme de sanatate

"De aici (n.r. de la conferinta de presa), ma duc direct la doctor. Vreau sa stiu exact ce am la spate, am dureri de mai mult timp. Am o programare chiar dupa aceasta conferinta de presa. Poate ma duc sa vad si un doctor din strainatate. Pe de alta parte, nu am facut antrenament suficient si asta s-a vazut in teren, in meciul cu slovena Polona Hercog" - Monica Niculescu.

''Una dintre armele mele, lovitura de retur nu a mers. Am fost mereu lipsita de inspiratie si am dat multe lovituri afara. Hercog nu a jucat teribil, dar pentru mine nu a fost o zi buna. Nu stiu inca ce vor face in urmatoarea perioada, nu m-am hotarat. Initial, aveam in intentie sa merg in America, dar acum cred ca mai importanta este sanatatea'' - Monica Niculescu.

Niculescu face parte din delegatia cu care Romania va aborda Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, insa in acest moment sportiva nu stie daca va putea sau nu sa participe la intrecerea din Brazilia.

La Jocurile Olimpice (competitie care se va disputa intre 5 si 21 august), Monica Niculescu este inscrisa in proba de simplu si in cea de dublu (alaturi de Irina Camelia Begu).