FOTOGALERIE FedCup Romania vs Germania 1-4/ Niculescu, invinsa de Petkovic dupa ce a ratat doua mingi de meci - Romania a retrogradat din Grupa Mondiala

de A.I., G.S.     HotNews.ro
Duminică, 17 aprilie 2016, 10:47 Sport | Tenis


Angelique Kerber, prea buna pentru Simona Halep
Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Romania a pierdut intalnirea cu echipa Germaniei, dupa ce duminica Simona Halep a fost invinsa de-o maniera categorica de Angelique Kerber (scor 6-2, 6-2) iar apoi Monica Niculescu a fost depasita dupa un meci foarte disputat de Andrea Petkovic (desi Monica a castigat primul set cu 6-0 si avut doua mingi de meci in setul doi). In urma infrangerii din FedCup, scorul final a fost 4-1 pentru nemtoaice, Germania ramane in Grupa Mondiala, iar echipa noastra va evolua in 2017 in Grupa Mondiala II.

S-au disputat sambata

Irina-Camelia Begu - Angelique Kerber 2-6, 3-6
Simona Halep -
Andrea Petkovic 6-4, 6-7(5), 6-4

S-au disputat duminica

Simona Halep - Angelique Kerber 2-6, 2-6
Monica Niculescu - Andrea Petkovic 6-0, 6-7(1), 3-6
Alexandra Dulgheru/ Irina-Camelia Begu - Annika Beck/ Julia Goerges 7-6(5), 6-7(4), 7-10 

FOTOGALERIE de la partidele de duminica, din meciul Romania vs Germania:

Desfasurararea LIVETEXT a partidei Monica Niculescu-Andrea Petkovic: 


3-6 Germanca a prins curaj, reuseste iar o venire la fileu incheiata cu un smash, apoi Niculescu urca si ea si inchide punctul 15-15. Un rever prinde tusa, 30-15, apoi mingea adversarei a fost pe linie si este egal. Minge de meci pentru Petkovic, care a urcat iar spre fileu. Monica trimite apoi afara si pierde aceasta partida de mare lupta

3-5 Petkovic ataca o minge inalta in cross, dar o da afara, apoi urmeaza un schimb foarte lung in care Monica este alergata stanga-dreapta pana cand nu mai ajunge la minge. Germanca vine apoi cu succes la fileu si are 30-15, publicul simte momentul o incurajeaza pe Monica. Minge in fileu si o venire neinspirata in fata a lui Petkovic si este minge de break pentru Monica, care o pierde cu un rever prea lung. Niculescu "ascute" unghiul cu backhand-ul si are inca o sansa, pierduta dupa un smash reusit al adversarei. Petkovic ia gameul dupa ce Monica a lasat o minge pe care o credea afara.

3-4 Niculescu trimite putin afara in lateral, apoi Andrea vine cu succes la fileu 0-30. Trei mingi de break dupa ce Monica greseste la fileu, prima este anulata rapid. Dubla greseala si seria de breakuri a acestui set tensionat ajunge la cota 7.

3-3 Game inceput cu o dubla greseala, apoi schimb la fileu ca la dublu si este 30-0 pentru Monica, care se imediat face 40-0. Break reusit de la prima sansa

2-3 Fileul se opune unei lovituri de dreapta trimisa de Petkovic si apoi scurtei incercate de romanca 15 egal. Jucatoarea din Germania trimite lung pe tusa, apoi jucatoarea nostra da afara, doua mingi de break. Prima este anulata cu ajutorul unui slice retrimis in plasa, a doua este fructificata dupa ce Monica este pasata la fileu. Toate cele cinci gameuri din setul trei au fost breakuri.

2-2 Niculescu isi construieste punctul dar trimite afara dupa ce a inaintat spre fileu. Vin amandoua spre plasa, castiga romanca 15-15, apoi Petkovic trimite putin prea lung. Un schimb cu mingi inalte se incheie cu punct pentru Niculescu, doua mingi de break, prima este fructificata.

1-2 Monica ia prima minge, dar apoi greseste o scurta si face si o dubla. Minge afara  si doua sanse de break pentru Andrea. Niculescu mai are o incercare nereusita de scurta si este al treilea break al setului.

1-1 REBREAK! Monica prinde tusa din dreapta si adbersara isi mai trece in cont o dubla greseala 0-30. Inca o eroare a adversarei si sunt trei mingi de rebreak. Andrea inainteaza spre fileu si "dreapta" ei prinde tusa, apoi Monica da afara. Adversara prinde tusa si este egalitate, insa apoi terenul e prea mic. un serviciu-vole anuleaza si a patra minge de break, dar imediat vine si a cincea, pierduta si ea. Andrea are prima minge de game, dar o pierde. Schimb incrancenat, castigat de romanca, iar Petkovic trimite apoi afara. 

0-1 Germanca incepe la fel de hotarata cum a incheiat setul si ia primul punct, dar apoi este alergata pana nu mai ajunge la minge. Monica mai munceste pentru o minge, dar apoi Andrea vine la fileu cu succes. 30-30. Niculescu trimite un rever in fileu, minge de break, fructificata dupa ce Monica trimite langa tusa laterala. Petkovic este clar pe val, trimite tot inapoi si intra in ofensiva la orice ocazie.

Setul 3

1-7 Petkovic ia setul doi dupa ce jucatoarea noastra a returnat serviciul afara
1-6 Monica trimite in fileu, cinci mingi de set pentru adversara.
1-5 Niculescu isi mai pierde un serviciu, Andrea respira forta si siguranta
1-4 Schimb incredibil, Monica face primul punct
0-4 Scemariu identic ca la punctul precedent
0-3 Niculescu greseste o scurta la care a recurs dupa "bombardamentul" venit de dupa fileu
0-2 Monica o cheama la fileu cu o scurta, dar lobul este out.
0-1 Dreapta lui Petkovic merge bine si ia primul punct din tiebreak

Tiebreak

6-6 Petkovic face pasi hotarati in fata pentru a lua primul punct, insa urmatorul serviciu este prea bun, 15 egal. Din nou Petkovic vine pas cu pas mai in fata, dar este pedepsita cu un passing excelent si apoi un serviciu trece pe langa ea fara sa-l atinga. Doua mingi de meci, prima anulata cu un retur perfect in cross, a doua dupa ce mingea a picat la milimetru afara. Germanca loveste incredibil de tare si are minge de break, fructificata tot dand in minge cu toate puterile.

6-5 Lovituri variate si superbe vin de pe partea de fileu a romancei, care ia primele trei puncte ale gameului. Break reusit de romanca de la prima sansa dupa ce a returnat tot pana cand Andrea a trimis prea lung. Jucatoarea noastra va servi pentru meci.

MO-NI-CA Spectatorii stiu cat de mult conteaza pentru ea sprijinul lor si ii scandeaza numele.

5-5 A fost 15-0 dupa un slice returnat in plasa, insa germanca a venit apoi cu succes la fileu. Minge scapta de romanca afara, publicul o incurajeaza in acest game in care trebuie sa ramana in set. Petkovic incearca si ea un slice, dar fileul ii spune ca nu ea este specialista. Monica ataca si castiga cu reverul, apoi pune capat gameului.

4-5 Andrea da afara la primul schimb  al gameului, publicul o incurajeaza frenetic pe Niculescu, chiar si dupa ce trimite afara un lob peste adversara. Germanca vine la fileu pe care il ia la tinta, insa apoi ataca foarte convingator si este 30-30. Serveste destul de bine pentru a-si crea o sansa de game, insa apoi face o dubla greseala. Pana la urma ia avans in set cu un serviciu-voleu.

4-4 Monica se lupta din greu pentru a anula o sansa de break. Schimburile sunt lungi, continua scurtele si venirile la fileu. Gameul este luat dupa o apararea fabuloasa a Monicai intr-un punct ce parea clar pierdut

3-4 Monica da cateva slice-uri la rand apoi trimite o minge inalta, returnata in fileu. Nemtoiaica se apara fantastic la fileu si este 15-egal, dar apoi trimite afara o minge. Petkovic vine iar l fileu, dar primeste mingea in picioare si returneaza in fileu - doua mingi de break. Inca un schimb fabulos incheiat cuo noua scurta pusa la fileu de MOnica.

2-4 Niculescu se zbate pe propriul serviciu, adversara este foarte agresiva. O dubla greseala ii ofera lui Petkovic o sansa de break, insa este anulata dupa un schimb pe rever in cross. In o minge de break si un schimb chinuitor de lung se incheie cu un stop reusit de jucatoarea noastra. Andrea este prinsa in fata si pasata, apoi gameul se termina cu un serviciu foarte bun.

1-4 Balanta meciului s-a schimbat evident, Monica scoate un strigat de frustrare dupa ce greseste la 30 egal. Apoi trimite in fileu si adversara se distanteaza.

1-3 Monica face o greseala la prima minge, dar o repara apoi cu un as. La urmatorul schimb Andrea vine la fileu si lobul lui Niculescu se duce afara, la fel si reverul in cros din schimbul urmator. Doua sanse de break pentru Petkovic, prima anulata cu un servicu excelent, insa a doua este fructificata de nemtoaica

1-2 Andrea reuseste o serie de lovituri, pune si ea o scurta si are 40-0, Face si o dubla greseala, insa inchide apoi gameul.

1-1 Monica se lupta si reuseste sa-si faca serviciul la 30, fara a uita sa o chinuie pe Petkovic cu scurte, in conditiile in care in aceste momente slice-urile nu o deranjeaza prea mult pe germanca.

0-1 Petkovic incepe hotarata si ia primele doua puncte ale setului, inclusiv scotand un stop frumos pus de Niculescu, dar apoi scapa o minge incercand iar sa o scoata in lateral pe Monica. Se duce la 40-15, dar nu mai scoate o noua "scurta". Monica trimtite putin prea lung si Petkovic ia primul ei game.

Setul 2

6-0 Jucatoarea germana vrea sa loveasca decisiv dar pierde primele doua mingi. Un nou schimb frumos in care Monica vine la fileu si scoate o minge din lateral, iar apoi isi trece setul in cont cu un as.

5-0 Niculescu ramane in starea de gratie, variaza incredibil loviturile si isi aduce trei mingi de break. Andrea ia apoi doua puncte, inclusiv cu ajutorul fileului, dar Monica trimite o avalansa de slice-uri peste fileu si face al treilea break

4-0 Petkovic trimite o minge usor afara la 15-0 pentru ea si se contrazice indelung cu arbitra, in huiduielile publicului. Apararea Monicai este la nivel foarte inalt, Petkovic trimite iar afara in lateral. Niculescu isi castiga serviciul la 30, dupa ce adversara returneaza in fileu, publicul canta Romania, Ole, Ole!

3-0 Monica se apara bine pana Petkovic trimite prea lung (15-30). Din nou un punct superb cu o scurta si un lob reusite de jucatoarea noastra, doua sanse de pentru inca un break. Niculescu trimite in fileu, dar apoi adversara scapa o minge dupa linia de fund.

2-0 Andrea ataca de la prima minge dar reverul trimis de langa fileu e afara. Monica revine la 30 egal dupa un lob superb, si apoi reuseste sa ia gameul, dupa ce adversara a gresit inca o minge cu reverul de langa fileu.

1-0 Break Niculescu! Petkovic incepe hotarata, reuseste o scurta si apoi o minge pe tusa laterala, dar o greseste pe urmatoarea, putin afara, si apoi face o dubla greseala 30-30. Tactica de a o plimba pe Monica stanga-dreapta pare sa functioneze, dar Andrea greseste la fileu si ofera o minge de break. Germanca serveste bine de doua ori, dar trimite lung si e iar egalitate, iar apoi o noua sansa de break, fructificata in aplauzele publicului.

14.40 Cele doua jucatoare au iesti la incalzire, crainicul le prezinta palmaresul

 Ramai pe HotNews.ro pentru a urmari LiveText cele trei meciuri ale zilei, pentru informatii si fotografii de la fata locului.

Desfasurararea LIVETEXT a partidei Halep-Kerber: 

2-6 Simona trebuie sa castige pentru a ramane in meci, dar prima minge o trimite in fileu si mai greseste inca o data 0-30. Kerber trimite apoi usor  afara in lateral, arbitra confirma. Mai scapa o minge si se face 30 egal. Angelique o alearga pe Halep pana cand poate veni mai in fata si inchide punctul. Minge de meci, pierduta de Simona cu inca o greseala nefortata.

2-5 la 30-30 Kerber castiga un schimb pe muchie de cutit, nu pare cu mult mai buna in aceste momente decat Halep, dar de fapt castiga punctele care ii trebuie. Simona duce gameul in prelungiri, dar la ultima minge ajunge degeaba la o scurta a adversarei, care retrimite inapoi.

2-4 Jucatoarea din Germania returneaza tot, isi aduce doua sanse de break, prima o pierde cu putin ghinion, dar apoi returneaza fantastic. Este evident ca "vaneaza" serviciul doi al romancei.

2-3 Kerber isi face serviciul la 30, Simona incearca sa returneze decisiv, dar nu i-a iesit decat o data.

2-2 Se joaca mult "la linie", adesea punctele sunt pierdute din cauza catorva centimetri, arbitra a fost nevoita de multe ori sa coboare din scaun pentru a verifica linia. Asa decurge si acest game, o astfel de minge putin prea lunga oferind o noua sansa de break, anulata insa. Simona scapa cu greu "cu viata" din acest serviciu, dupa un serviciu in unghi si un nou schimb incins.

1-2 Kerber castiga un schimb superb, in care Simona a incercat o scurta, scoasa de adversara si se face (30-15), apoi germanca serveste foarte bine de doua ori  

1-1 Inconstanta, problema cea mai mare pana acum a Simonei, iese la iveala si in acest game, pierdut la zero. 

1-0 Simona pare putin mai hotarata si greseste mai putin, are o minge de break si o fructifica imediat.

Setul 2 

2-6 Halep amesteca doua loviturile superbe cu greseli, isi exprima nervozitatea cu gesturi clare. Adversara nu pierde nicio ocazie de a lovi decisiv. 

2-5 Game echilibrat, cele doua stau tot pe baseline. Kerber rateaza o scurta, si apoi pierde un schimb lung, Simona a avut doua mingi de break, anulate. Inca doua greseli nefortate ale jucatoarei noastre si pierde gameul.

2-4 Kerber incearca sa profite de orice serviciu mai slab, si reuseste sa obtina o minge de break, anulata insa.La al doilea avantaj avut, Simona trimite in plasa o minge extrem de simpla, de la doi pasi de fileu, apoi pierde doua mingi la rand si gameul.

2-3 Simona a facut un pas in fata si a trimis un rever in cross superb, dar la mingea urmatoare este prinsa pe contre-pied (15-15) Simona se concentreaza si are doua sanse de rebreak, o fructifica pe a doua intr-un nou schimb in care se "ascut" unghiurile

1-3 Kerber a returnat bine si a avut o minge de break, dar apoi trimite putin prea lung.

Apoi o plimba colt-colt pe Simona si isi procura inca o sansa, fructificata dupa ce mingea iese putin afara, lucru confirmat de arbitra de scaun

1-2 Angelique isi castiga greu serviciul, la avantaj. Ambele jucatoare stau aproape numai pe fundul terenului si incearca sa domine de acolo, schimburile sunt frumoase.

1-1 Halep isi face si ea la 0 serviciul, incearca sa o plimbe din colt in colt pe adversara

0-1 Game castigat rapid de germanca, la 0, Simona a gresit doua retururi la serviciu

12. 58 Cele doua jucatoare au intrat pe arena, Simona este primita cu urale de publicul din Sala Sporturilor

Romania - Germania 1-1, dupa prima zi de intreceri

FOTOGALERIE Simona Halep o invinge pe Andrea PetkovicAlexandra Dulgheru/ Monica Niculescu - Annika Beck/ Julia Goerges 

Locul de desfasurare: "Sala Polivalenta" Cluj-Napoca, indoor
Suprafata: zgura
Mingi: Babolat French Open Roland-Garros
Transmisie tv: Dolcesport
 
Cele doua echipe s-au mai intalnit o singura data, in 1974, iar castig de cauza a avut Germania.

Nemtoaicele au cucerit de doua ori trofeul: 1987 si 1992.

In ultimele dispute din FedCup, Romania a fost invinsa cu 3-2 de Cehia, iar Germania a pierdut cu 3-2 impotriva Elvetiei.

Invingatoarea meciului dintre Romania si Germania va ramane in Grupa Mondiala a FedCup, in timp ce invinsa va evolua in 2017 in Grupa Mondiala II.

Romania vs Germania, prezentarea echipelor:

Romania:

Simona Halep: Data nasterii: 27 septembrie 1991.
Locul in clasamentul WTA: 6, dublu: 330
Monica Niculescu: Data nasterii: 25 septembrie 1987
Locul in clasamentul WTA: 31, dublu: 31
Irina-Camelia Begu: Data nasterii: 26 august 1990
Locul in clasamentul WTA: 35, dublu: 39
Alexandra Dulgheru: Data nasterii: 30 mai 1989
Locul in clasamentul WTA: 97, dublu: 339
Capitan: Alina CERCEL-TECSOR

Germania:

Angelique Kerber: Data nasterii: 18 ianuarie 1988
Locul in clasamentul WTA: 3, dublu: 207
Andrea Petkovic: Data nasterii: 9 septembrie 1987
Locul in clasamentul WTA: 30, dublu: 189
Annika Beck: Data nasterii: 16 februarie 1994
Locul in clasamentul WTA: 41, dublu: 114
Julia Goerges: Data nasterii: 2 noiembrie 1988
Locul in clasamentul WTA: 59, dublu: 17
Capitan: Barbara RITTNER


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

34394 vizualizari

 • 0 (2 voturi)    
  Please (Duminică, 17 aprilie 2016, 13:05)

  Alor [utilizator]

  Cine stie un link valid pentru a vedea meciul pe net.
  • +10 (16 voturi)    
   Mai bine ca nu vezi ! (Duminică, 17 aprilie 2016, 14:16)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Alor

   Aproape ca e un masacru !
   • +3 (7 voturi)    
    elimina aproape (Duminică, 17 aprilie 2016, 15:16)

    zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

    prietenii stiu de ce
    • +6 (6 voturi)    
     Hai, "Noroc" (sau Bergenbier) ! (Duminică, 17 aprilie 2016, 16:22)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui zaboo

     PS. Asta sa fie diferenta dintre locul 3 mondial si locul 6 ? Brrr !
     PPS. Mai buna-i Carlsberg ( "Probabil cea mai buna din lume")
     • +4 (4 voturi)    
      cu respect (Duminică, 17 aprilie 2016, 17:42)

      zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      da' eu raman la Corona ;) pentru talibani - "water, please! chiar, mare echipa avem! bravo, fetelor, tineti-o tot asa!
      • +4 (4 voturi)    
       Buna alegere ! (Duminică, 17 aprilie 2016, 19:59)

       Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui zaboo

       Eu trec pe tarie pt ca vine meciul de fotbal !
       Cu tenisul m-am linistit .
 • +4 (8 voturi)    
  Kool (Duminică, 17 aprilie 2016, 14:22)

  EugenEugen1 [anonim]

  No comment
 • +2 (12 voturi)    
  .. (Duminică, 17 aprilie 2016, 14:23)

  Riegel [utilizator]

  Meci puternic, dominat clar de forta fizica si mentala a nemtoaicei. Mult succes Irina, Monica si Alexandra! Hai Romania!
 • +1 (9 voturi)    
  Cine n-are ‪#‎monicaniculescu‬, ghinionul lui! (Duminică, 17 aprilie 2016, 15:20)

  strutul [utilizator]

  Hai Romania!
 • 0 (8 voturi)    
  Monica (Duminică, 17 aprilie 2016, 15:21)

  Scaramouche [utilizator]

  Monica o răzbuna crunt pe Simona: 6-0
  • +7 (7 voturi)    
   Sa-i tinem pumnii... (Duminică, 17 aprilie 2016, 16:24)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Scaramouche

   dar nu s-a terminat inca !
 • +2 (16 voturi)    
  O veste buna ! (Duminică, 17 aprilie 2016, 16:59)

  Susufler0 [utilizator]

  Desi e accidentata Simona va juca in Turneul de la Stuttgart (declaratie Simona)
  "Ei i-au intrat toate mingiile pe tusa iar eu am jucat accidentata, dar nu caut scuze. Am jucat PUTIN mai slab." HALUCINANT ! Noi am vazut alt meci. Simona trebuie ca e stelista, pt ca si fotbalistii stelisti tot asa declarau aseara. Dadeau deoparte 2-3 chestii (in primul rand golurile incasate), scoteau si ghinionul pe care l-au avut (asta insemna ca suturile trase de ei peste stadion, le bagau in poarta Astrei) si, uite asa, ei erau sau ar fi trebuit sa fie invingatorii). Ce-i asta ? Cahill trebuie sa vina urgent sa salveze ce se mai poate salva.
  • +7 (13 voturi)    
   Scuza cioarecului in fata elefantului (Duminică, 17 aprilie 2016, 17:26)

   Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   A fost putin bolnav de aia a ramas mititel.
   • +4 (6 voturi)    
    Cele mai castigate au fost "dublistele" (Duminică, 17 aprilie 2016, 19:54)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

    Germaniei. Au avut timp sa viziteze si catedrala lui Matei Corvin, azi poate gusta si niste varza cu carne a la Cluj, ori niste fasole cu carnati. Trebuie sa gaseasca acolo pe stradutele de langa hotel. Au facut o vizita reusita.
 • +7 (11 voturi)    
  Monica (Duminică, 17 aprilie 2016, 17:15)

  Scaramouche [utilizator]

  Monica e condusă in setul decisiv cu 3-4. Indiferent cum se va termina, Monica merita toate laudele noastre pentru felul in care a luptat. A jucat cu multă inteligenta si băgat-o in depresie pe nemțoaica de multe ori. Bravo ei !
  • +4 (12 voturi)    
   multi idioti au fost laudati asa - degeaba - (Duminică, 17 aprilie 2016, 17:44)

   zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Scaramouche

   cand erau mititei, si acu' e tara plina
 • +10 (14 voturi)    
  Laitmotivul presei romanesti (Duminică, 17 aprilie 2016, 17:41)

  Fu Leng [utilizator]

  "Sa luptat". Mai degraba s-a luptat sa ramana in joc sau sa nu ia cafteala prea urata.
  Concluzia dupa ultimele doua fedcup-uri, Halep nu e un lider. Marea majoritate a echipelor au lideri, de ex Pliskova, aia a castigat de una singura intalnirea cu romancele.
  • -3 (17 voturi)    
   Ete na (Duminică, 17 aprilie 2016, 18:22)

   shlomo_bernstein [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

   draci r..., nu e lider! Daca Simona n-ar fi jucat, iar ar fi sarit pe ea toate gurile rele, ca nu vrea sa joace, ca se da accidentata, ca se menajeaza pt. turneele individuale etc. Acu tot nu-i bine.  vorbim totusi de Germania, era greu de crezut ca le puteam batea!
   • +2 (2 voturi)    
    Pai asta spun, e degeaba (Luni, 18 aprilie 2016, 15:56)

    Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui shlomo_bernstein

    si daca joaca, e la numar.
 • 0 (10 voturi)    
  .. (Duminică, 17 aprilie 2016, 21:19)

  Riegel [utilizator]

  Felicitari Hotnews pentru modul cum au acoperit evenimentul!
 • +1 (5 voturi)    
  Super gemacht Mädels, (Luni, 18 aprilie 2016, 0:13)

  potaissa [utilizator]

  Gratuliere!
 • +6 (6 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 18 aprilie 2016, 4:47)

  [anonim]

 • +7 (9 voturi)    
  Publicul a fost de nota 10 ! (Luni, 18 aprilie 2016, 9:52)

  Susufler0 [utilizator]

  Ale noastre nu stiu cat au suferit dupa infrangere... au zburat cu avionul la alte turnee. In schimb am vazut clujeni cu lacrimi in ochi.
  PS. Pt ei, imi pare si mie rau.
 • +1 (1 vot)    
  degeaba.................. (Luni, 18 aprilie 2016, 13:05)

  samariteanul [utilizator]

  ai un public sufletist cand ale noastre sunt niste ratate,impinse de la spate de "interesele meschine " ale lui Tiri si Nasti care au pompat in mass-media bani fara numar ca sa credem ca halep,begu si Monica sunt jucatoare de top,cand de fapt constatam,de un an ,incoace ca toate sunt niste facaturi de jucatoare si asta in conditia in care clasamentul WTA de la nr 2 in jos este jalnic si cel mai slab din istoria WTA,ever. Sa ai bafta sa ai jucatoare in top 100,top 200 foarte slabe si sa nu reusesti sa ramai pe un loc 2 si sa-i suflii in spate Serenei,dovedeste cat de slabe sunt ale noastre intr-un clasament ca vai de mama lui !
  Dar mai nou,in ultimii 26 de ani,sportul romanesc este intr-o continua decadere si nu trebuie sa ne mai mire nimic,atata timp cat profitorii in genul lui Tiri si Nasti,vor numai sa castige si nu fac nici o investitie!!!
  • +3 (3 voturi)    
   Tiri a dat bani ? Fugi de-aici ! Il concureaza (Luni, 18 aprilie 2016, 13:53)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui samariteanul

   pe Copos la zgarcenie, dar de fapt il intrece cu mult, fiind si mult mai bogat decat fostul puscarias !
   PS. Cand i-a suflat Halep in ceafa Serenei ? Cand Halep era pe 2, Serena avea 5-6000 de puncte in fata ei. In rest ai dreptate intre locul 1 si locul 100 se casca o prapastie, dar ce zic, o Groapa a Marianelor !
   • 0 (0 voturi)    
    mai repede (Marţi, 19 aprilie 2016, 12:41)

    zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

    o groapa a simonelor
    • +1 (1 vot)    
     Asa, tine aproape, ca joi e posibil sa cada pe 7 ! (Marţi, 19 aprilie 2016, 14:21)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui zaboo

     Acum are si ghinion fiindca organizatorii i-au programat meciurile zi dupa zi si, indiferent cat suntem noi de rautaciosi, e greu.

     PS. Cu atat mai mult cu cat Kvitova e o masina de jucat tenis. A spulberat-o cu 6-0, 6-0 pe o americanca, venita cred din calificari, dar nu conteaza.
 • +2 (2 voturi)    
  apropos.... (Luni, 18 aprilie 2016, 13:10)

  samariteanul [utilizator]

  Madam Tecsor ,impreuna cu Mister Cosac,nu ar fi cazul sa va duceti pe pustie?Ati ingropat Romania in mocirla amandoi cu nepriceperea voastra si rezultatele va descalifica complet,asa ca.....duceti-va cat vedeti cu ochii nemernicilor,ca v-ati batut joc destul,de tara asta si nu uitati sa-i luati si pe profitorii ordinari numiti Tiri si Nasti ca ne-am saturat de voi.
  • +3 (3 voturi)    
   Cand era Halep pe 2 si venea acasa dupa cate un (Luni, 18 aprilie 2016, 15:01)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui samariteanul

   turneu castigat prin strainataturi, capusa aia de George Cosac, se infiinta la Otopeni cu o ora inainte de aterizarea avionului cu care venea Halep si dadea declaratii mass mediei ca un nehalit, dupa care, cand sosea si Simona in Salonul Oficial, se repezea sa stea langa ea, sa o intrerupa cu fel si fel de aprobari gretoase pt ca sa- i ia in final microfonul si sa dea iar drumul la lozinci. Gretos om ! Un reporter insa nu a indraznit sa-l puna la punct intrebandu-l cu ce a contribuit Federatia de Tenis la formarea si afirmarea lui Halep si a celorlalte jucatoare, cu ce a contribuit el Cosac. Poate ca daca s-ar fi gasit unul, Presedintele Federatiei de Tenis s-ar fi retras in banca lui de repetent. Asa insa !


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by