Simona Halep a plecat, vineri, spre China, acolo unde va lua parte la turneele de la Guangzhou (turneul se va disputa intre 21-26 septembrie), Wuhan (27 septembrie - 3 octombrie) si Beijing (3-11 octombrie). "Am incredere in jocul meu, chiar daca nu sunt 100% refacuta. Nu am vreun obiectiv, vreau doar sa ma simt bine pe teren", a precizat Halep.

Simona Halep, la antrenamentFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Despre cum este sa joci in China

"In China este foarte diferit fata de noi si este greu sa ne adaptam. Incercam sa ne adaptam cat de repede putem si sa jucam cat de bine se poate, dar este o deplasare dificila. Nu am vreun obiectiv, vreau doar sa joc si sa ma simt bine pe teren, sa joc un tenis bun, asa cum am facut in America si sa fiu 100% cu piciorul, pentru ca inca mai am dureri" - Simona Halep, citata de Digisport.

Cum a ajuns sa joace la Guangzhou

"Am decis dupa Wimbledon, cand am pierdut multe meciuri, si am zis sa joc cat mai mult. N-am stiut ca o sa merg atat de bine in America, mi-am dat cuvantul, m-am inscris si trebuie sa ma duc acum. Este dificil, merg un pic obosita, dar merg cu incredere si simt jocul bine. Am incredere in jocul meu si sper sa fie bine si acolo" - Simona Halep.

Despre urmatoarea perioada

"Nu am presiune, doar ma duc sa joc, sunt binevenite niste meciuri in plus pentru Singapore. Sper sa joc bine la fiecare turneu si sa nu am presiune pe mine. M-am bucurat enorm ca din nou pot sa merg sa joc acolo, a fost unul dintre obiectivele mele mari anul acesta, mi l-am realizat si vreau sa fac pregatirea bine pusa la punct pentru Singapore. Merg cu zambetul pe buze in China" - Simona Halep.

Despre problemele de sanatate

"Nu este 100% refacuta (n.r. coapsa), dar am facut tratament si acum ma simt mai bine, sa vedem pe parcurs cum va fi. Se poate sa si fortez, se poate sa imi fi si trecut, nu stiu, nu am mai jucat meci oficial din America si nu am cum sa-mi dau seama acum, dar este ok" - Simona Halep.

La ce turnee va participa Simona Halep in acest final de an:

Guangzhou (21-26 septembrie), Wuhan (27 septembrie - 3 octombrie), Beijing (3-11 octombrie) si Turneul Campioanelor (25 octombrie - 1 noiembrie).